Kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile dolandırılma
Dayım kat karsılığı insaat sözleşmesi yoluyla daire satın aldı.Fakat dairenin teslim tarihi gelmesine rağmen henüz ortada binanın temelleri dahi yok.Elde sadece sözleşme var.Müteahhit ise kayıp.Dayım benden yardım istedi fakat ben yeni stajyerim.Bilgisi olanlarının bu süreç konusunda beni bilgilenirmesini saygılarımla talep ederim.
Cevap: kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile dolandırılma
Biz millet olarak hep işimizi son dakikaya bırakırız. bitmez denen bina bir anda biter. Biter denen bina bitmez. Dayı arsası için kat karşılığı anlaşması yaptı doğrumu. Sözleşme şartları daireleri ne zaman teslim etmeyi öngörüyor. tazminat hükümleri varmı? mütahit yapmıyacağım diyormu? yani detaylar varmı?
Öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim.teslim tarihi sözlemede 30.12.2012.maktu bir gayrimenkul alım satım sözleşmesi şeklinde ve tazminat hükmü yok.Müteahhit eşiyle birlikte ortadan kayboldular.46 bin ödeme yapmış.
Alıntı:
yorumnaz rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim.teslim tarihi sözlemede 30.12.2012.maktu bir gayrimenkul alım satım sözleşmesi şeklinde ve tazminat hükmü yok.Müteahhit eşiyle birlikte ortadan kayboldular.46 bin ödeme yapmış.
Sayın yorumnaz
Sizin işiniz ALLAHA kalmış,
Daha detaylı bilgi verirseniz, belki bir faydam olabilir.
0535 3483816 veya mustafatatlici@yahoo.com
Bu tarz durumlarda , savcılığa yapacağınız şikayetler genel hukuki ihtilaf olduğu gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesi şeklinde sonuçlanıyor.