Sayın editörler konuyu silebilirsiniz . İcim rahatladı bu konuyu da böyle gorup can sıkmaya gerek yok :)
Printable View
Sayın editörler konuyu silebilirsiniz . İcim rahatladı bu konuyu da böyle gorup can sıkmaya gerek yok :)
birşey olmaz. kalkıp seni ingilterdeden buraya şikayet edemez.
Peki etti diyelim , ne olur o zaman ? Polislerler eve gelip bilgisayarı alırlarmı incelemek icin ? Gerci bende 1 tane bile o bayanın resmi yok tamamen yanlis anlasildim . Tek korkum bostan yere mahkemelik olmak , ayrıca ceza alsam uni ye almazlar bu sefer :(
- - - Updated - - -
Birde en son beni engellemeden once inglizce olarak aptal , salak bişeyi anlamıyorsun özür diledimya felan dedim bu da kişiye hakaret olurmu :(
Uni ne?
Abilerim ablalarım .... diye konu başlığı mı olur?
Özür dilerim konu baslıgımın yanlıs oldugunu farkettim ama sonradan degiştiremedim .
Uni derken universitenin kısaltmasını yaptım
Abilerim cevap vermek sizin 10 saniyenizi alacak ama beni 2-3 aylık bi takıntıdan acaba sikayet ettimmi etmedimi , etse ne olur gibi sorulardan uzaklaştıracak . Şuan benim için en kötü seneryo nedir ?
Harddiski sök. İnterneti telefon hattını kapat. Mümkünse adres değiştir. Avrupa'ya şirin gözükmek için Ergenekon bağlantısı kurabilirler. Araştırmacı gazeteci tarzı yazıların var. Buda olayı oldukça ciddileştiriyor.
Yeni temiz bir hat al. İnternetinede aile koruması koydur. Temiz güvenli internet dışına çıkma.
Geçmiş olsun. :)
Şimdi kendisiyle ne kadar istemesemde tekrar konustum ve şikayet edip etmedigini sordum . Ana avrat sövdü , sanırım şikayet felan yok .
- - - Updated - - -
Ahaha gülmekten öldüm :D
Kaç yaşındasın?
Herkese tesekkur ederim