Uyuşturucu Madde İle Yakalanma Suçu !
Açık Bir Dille Anlatayım Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve kullanma suçundan Denetim aldım hiçbir kritere uymadım hiç ds bürosuna gitmedim eve kağıt geldi 10 gün içinde başvurunuz diye onada gitmedim sonra sanırım mahkeme gelicek onada gitmeyi düşünmüyorum 10 ay hapis cezası verildiğini duydum doğru mudur ve bu ilk mahkemeden sonra mı gerçekleşir ?
Cevap: Uyuşturucu Madde İle Yakalanma Suçu !
Gitmemeniz DAİMA sizin aleyhinize olur. Amacınız hapse girmek değilse bence gidin.
Alıntı:
roadrunner16 rumuzlu üyeden alıntı
Açık Bir Dille Anlatayım Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve kullanma suçundan Denetim aldım hiçbir kritere uymadım hiç ds bürosuna gitmedim eve kağıt geldi 10 gün içinde başvurunuz diye onada gitmedim sonra sanırım mahkeme gelicek onada gitmeyi düşünmüyorum 10 ay hapis cezası verildiğini duydum doğru mudur ve bu ilk mahkemeden sonra mı gerçekleşir ?
Mahkemeye de gitmezseniz , sonrasında sizi götürecekleri yere gitmeme hakkınız olmayacak biliyorsunuz değil mi?
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Amacınız nedir?
Artislik Yapıyo Gibi Anlamayın ama Boş yere Gidip Gelemem Zaten Kullanmaya Devam Ediyorum Nasılsa Bi yerde Patlak Vericek 10 ay gibi bi hapis cezası yada 6000 tl gibi ceza olduğunu duydum ehliyete yazılıcam ceza ilk mahkemeden sonramı geçerli olur bunu merak ettim...
Ben içiciyim ve parası neyse cezasını da öderim tarzı bir yaklaşımın var lakin bu yaklaşım mahkemede de gözlenirse(gerçi sen gitmezsin de zorla görüldüğünde göreceksin)cezanın paraya çevrilmemesine ve cezaevine girmene sebep olabileceği gibi bu şartlar(d.s. ye uymayıp içiciliğe devam etme) altında sınavı kazansan dahi ehliyetini emniyetten teslim alman söz konusu değil.Sanırım paraya çevrilen cezayı ödeyerekten hayatında bir değişiklik olmaksızın yaşayabileceğin şeklinde olayları bence çok yanlış anlamışsın.
-Motorlu taşıt kullanımı ve ehliyet bu şartlar altında ve yakın zamanda mümkün değil
-Muhtemelen GBT de aramaya düştün veya yakın zamanda düşeceksin
-Bundan sonra mahkeme bitse ve sen bu işleri bıraksan dahi hep polis kontrolünde iç çamaşırına kadar aranman ve bu arkadaşın 191'i varmış gibi şeyler duymaya hazır ol(umarım yanında o zaman ailenden birileri olmaz)
-Yurt dışı giriş çıkışlar da yukarda yazdığımdan ötürü her zaman sıkıntılı
Umarım bu illetten kurtulursun.Hayat bazen ayık kafayla çekilmiyor evet ama toplum için tehdit ve zarar oluşturan bireylere de yaptırımlar uygulanması kaçınılmaz.Canını sıkmak için değil olayı doğru okuman için yazdım bunları.Mahkemede bol şans.
Tedavi görmeni tavsiye ediyorum. Kendine bir şans tanımalısın.
Lisede psikoloji öğretmenimiz anlatmıştı
-içinizde uyuşturucu kullanmayı merak edenleriniz olabilir bir kere kullandınızmı bağımlı olursunuz tarzındaki anlatımlar doğru değildir. Ben kullandım hiç bir şey olmadı benim iradem güçlüdür diye düşünmeyin zaman içinde oluşur anladığınızda iş işten geçer. Size vereceğim en önemli tavsiye eğer kafaya taktıysanız kullanacam diyorsanız kesinlikle
EROİN KULLANMAYIN.........
Konuyu görünce aklıma geldi öylesine
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Ben içiciyim ve parası neyse cezasını da öderim tarzı bir yaklaşımın var lakin bu yaklaşım mahkemede de gözlenirse(gerçi sen gitmezsin de zorla görüldüğünde göreceksin)cezanın paraya çevrilmemesine ve cezaevine girmene sebep olabileceği gibi bu şartlar(d.s. ye uymayıp içiciliğe devam etme) altında sınavı kazansan dahi ehliyetini emniyetten teslim alman söz konusu değil.Sanırım paraya çevrilen cezayı ödeyerekten hayatında bir değişiklik olmaksızın yaşayabileceğin şeklinde olayları bence çok yanlış anlamışsın.
-Motorlu taşıt kullanımı ve ehliyet bu şartlar altında ve yakın zamanda mümkün değil
-Muhtemelen GBT de aramaya düştün veya yakın zamanda düşeceksin
-Bundan sonra mahkeme bitse ve sen bu işleri bıraksan dahi hep polis kontrolünde iç çamaşırına kadar aranman ve bu arkadaşın 191'i varmış gibi şeyler duymaya hazır ol(umarım yanında o zaman ailenden birileri olmaz)
-Yurt dışı giriş çıkışlar da yukarda yazdığımdan ötürü her zaman sıkıntılı
Umarım bu illetten kurtulursun.Hayat bazen ayık kafayla çekilmiyor evet ama toplum için tehdit ve zarar oluşturan bireylere de yaptırımlar uygulanması kaçınılmaz.Canını sıkmak için değil olayı doğru okuman için yazdım bunları.Mahkemede bol şans.
İlginiz İçin Teşekkürler ama beni yalnış anlamışsınız ben o parayı ödeyemem ödeme imkanım olsada ödemem zaten merak ettiğim cezaevine hemen alıp almamalarıydı...
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Tedavi görmeni tavsiye ediyorum. Kendine bir şans tanımalısın.
Sağolun ama Tedavi Derecesinde Bi durumum söz Konusu Değil Tamamen Keyif Meselesi.
- - - Updated - - -
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Lisede psikoloji öğretmenimiz anlatmıştı
-içinizde uyuşturucu kullanmayı merak edenleriniz olabilir bir kere kullandınızmı bağımlı olursunuz tarzındaki anlatımlar doğru değildir. Ben kullandım hiç bir şey olmadı benim iradem güçlüdür diye düşünmeyin zaman içinde oluşur anladığınızda iş işten geçer. Size vereceğim en önemli tavsiye eğer kafaya taktıysanız kullanacam diyorsanız kesinlikle
EROİN KULLANMAYIN.........
Konuyu görünce aklıma geldi öylesine
Eroin değil hiçbiri kullanılmasın esrar zararsız görünüyo ama eroin kokain gibi maddelere giden yol burdan başlıyo esrarı içtikten belli bir süre sonra aynı hazzı alamıyosun sonra diğer maddelere yöneltiyo insanı onlarda sarmayınca tehlikeli boyutlara gidiyo işin ucu Ben esrarla başladım sonra hap-bonzai girdi işin içine paramız olmadığında çakmak gazı çekerdik ucuz diye tamamen arkadaş ortamından kaynaklanıyo tabi bunlar insanın kendide istekliyse devamı geliyo ama arkadaşlarım olmasın hiçbirini aramam içesim gelmez o ortam içine çekiyo seni zaten..neyseki bi bağımlılımız yok fiziksel sadece zihinsel...