Bankanın müşteri temsilcisinin verdiği bilgi doğrultusunda işlem yaptım. Banka beni bağlamaz personelin hatası diyor..
Bankanın kredi kartı kampanyasıyla ilgili müteri hizmetlerini aradım. 23 - 31 mart 2013 tarihleri arasında 100 tl. ve üzeri alışverişlerinizi hiçbir masraf ödemeden 3 taksite bölüyoruz bunun için 7353 e TUM yazıp gonderin ve kampanyaya dahil olacaksınız dediler. bende bana verilen bilgi doğrultusunda kısa mesajla kampanyaya katıldım. 5 tane ayrı ayrı 990 tl.lik alışveriş gerçekleştirdim. fakat banka taksitlendirme yapmadı. müşteri hizmetlerini aradım. bana bankanın böyle bir kampanyası olmadığını söylediler. en sonunda ses kayıtlarınının dinlenmesini istedim. ses kayıtlarında müşteri temsilcisinin kampanyanın olduğunu söylediği kaydı buldular. bana verdikleri cevap ise personelin hatalı bilgi verdiği, kendisine gerekli cezanın verileceğini söylediler. ben de personele verilecek cezanın magduriyetimi gidermeyeceğini söyledim. yapabilecekleri baska bir şeyin olmadığını , taksitlendirmenin yapılamayacağını söylediler. mağduriyetimi nasıl giderebilirim. gerekirse dava açmayı düşünüyorum. yardımcı olabilecek hukukcu arkadaşların bilgisini rica ediyorum. teşekkür ederim...
Cevap: Bankanın müşteri temsilcisinin verdiği bilgi doğrultusunda işlem yaptım. Banka beni bağlamaz personelin hatası diyor..
"Bankanın kredi kartı kampanyasıyla ilgili müteri hizmetlerini aradım"
Bu kampanyadan nasıl haberiniz oldu ki müşteri hizmetlerini aradınız?
Bir reklam ya da SMS mi?
Cevap: Bankanın müşteri temsilcisinin verdiği bilgi doğrultusunda işlem yaptım. Banka beni bağlamaz personelin hatası diyor..
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
"Bankanın kredi kartı kampanyasıyla ilgili müteri hizmetlerini aradım"
Bu kampanyadan nasıl haberiniz oldu ki müşteri hizmetlerini aradınız?
Bir reklam ya da SMS mi?
bonus kartlarda kampanyanın olduğunu garantibonus sayfasından gördüm. şekerbonustada aynı kampanya var mı diye şekerbonus müşteri hizmetlerini aradım. onlarda bu kampanyanın olduğunu söylediler. ses kayıtlarında da ortaya cıktı zaten.
Bana kalırsa banka "ya tutarsa" diye sizi bunu söylemiş olmalı. Bankanın çağrı merkeziyle yaptığınız görüşme tabii ki bankayı bağlayacak. Bence konu TTH konusuna girer ama bundan emin olamıyorum. Hakkınızı aramaya nasıl başlamanız gerektiğini bilen birisinin cevap vermesini umarım.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Daha kapsamlı bilgi verebilecek arkadaslardan yardım bekliyorum.