Lisansı elinden alınan sporcu
Öncelikle herkese merhaba. Cevap veren arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Bir arkadaşımın, eski kız arkadaşının, şu anki erkek arkadaşı lisanslı bir kick boxçıymış. Ve bu çocuk dışarıda birini dövdüğü için lisansı elinden alınmış. Mahkemesi ya bitti yada bitmek üzere emin değilim. Bu kickboxçı şimdi bizim arkadaşa musallat oldu. Arkadaşıma küfür ve tehdid içeren mesajlar atmış. (nedeni şu anki kız arkadaşının eski erkek arkadaşı olması) arkadaşım bu mesajları saklıyor.
Şimdi bu çocuk arkadaşımı dövse nasıl bir ceza alır? Ya da alır mı? Ben lisanslı kişilerin adam dövdüklerinde silahla adam yaralamaktan yargılandığını duymuştum ama bu çocuğun lisansı alınmış bu bir problem yaratır mı?
Teşekkürler
Cevap: Lisansı elinden alınan sporcu
Lisansı elinden alınıyor, beceri ve melekeleri değil.. aksine daha kusurlu olur.
şöyle örnek vereyim; sürücü belgesi olan birisi ile olmayan birisinin aynı tür trafik kazalarında birilerinin yaralanmasına yol açması gibi..
sürücü belgesi olan mı daha çok ceza alır, olmayan mı ?
Alıntı:
miner rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle herkese merhaba. Cevap veren arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Bir arkadaşımın, eski kız arkadaşının, şu anki erkek arkadaşı lisanslı bir kick boxçıymış. Ve bu çocuk dışarıda birini dövdüğü için lisansı elinden alınmış. Mahkemesi ya bitti yada bitmek üzere emin değilim. Bu kickboxçı şimdi bizim arkadaşa musallat oldu. Arkadaşıma küfür ve tehdid içeren mesajlar atmış. (nedeni şu anki kız arkadaşının eski erkek arkadaşı olması) arkadaşım bu mesajları saklıyor.
Şimdi bu çocuk arkadaşımı dövse nasıl bir ceza alır? Ya da alır mı? Ben lisanslı kişilerin adam dövdüklerinde silahla adam yaralamaktan yargılandığını duymuştum ama bu çocuğun lisansı alınmış bu bir problem yaratır mı?
Teşekkürler
Bence lisansı alınmış kickboxçı sizsiniz ve rakibinizi iyi bir pataklamak ama karşılığında az ceza almak istiyorsunuz. :)
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Bence lisansı alınmış kickboxçı sizsiniz ve rakibinizi iyi bir pataklamak ama karşılığında az ceza almak istiyorsunuz. :)
makul şüphe doğuruyor :)
Süreç takip edilince savcılıkta mahkemede soruşturmada kovuşturmada uğraşıp durması bile sıkıntılı bir süreçtir şüpheli ve sanık için. Bu durumda tehdit nedeniyle savcılığa başvurun.