Merhaba adim Mustafa Özdemir . Bundan yaklasik 11 aydir evliyim ama ben almanyada esim türkiyede anlasamdigimdan dolayi bosanma davasi actim . Hic bir Yakinlasmamiz olmadi bana tazminat davasi acmaya haki varmi ? Saygilarimla .
Printable View
Merhaba adim Mustafa Özdemir . Bundan yaklasik 11 aydir evliyim ama ben almanyada esim türkiyede anlasamdigimdan dolayi bosanma davasi actim . Hic bir Yakinlasmamiz olmadi bana tazminat davasi acmaya haki varmi ? Saygilarimla .
Boşanmaya kusurunuz la ,yada karşı tarafın kusurundan fazla bir kusurla neden olmuşsanız maddi manevi tazminat davası açabilir.nafaka talep edebilir.
Cavap icin cok tesekürler , bosanmamizin sevebi anlasamamiz daha buraya gelmeden benden cok seyler istiyordu bende kabul etmedim sonra bosanmaya kakrar verdim dedilerki biranönce bosanin davayi actim simdi tazminad davasi acacaklarmis . Davayi kazanabilirlermi ? benimde kazanma sanzim varmi? saygilarimla mustaf özdemir
Aynı konu hakkında yeni forum açmayın bu soruyu eski açmış olduğunuz forum dan devam ettirin
Sayın Mustafa1985,
Lütfen forum kurallarına riayet ediniz. İletileriniz birleştirilmiştir.