Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik
Merhabalar,
2014 yılı için bilirkişi listelerine başvurucam. Bunun için bir yönetmelik mevcuttur.
Bu yönetmelikte Madde 9 / d bölümünde başgvuruya eklenecek belgelerde,
d) Bilirkişilik yapacağı alanda en az üç yıllık meslekî deneyime sahip olduğunu gösteren belge
diye bir ifade geçmektedir. Burada verilecek belge sgk hizmet dökümü müdür? veya bu başka nasıl ispatlanabilir ? Tam olarak anlayamadım ve sizlere sormak istedim.
Yönetmeligin orjinal hali şu adrestedir. - - > http://bilirkisi.uyap.gov.tr/bilirki...lirkisiynt.pdf
Cevap: Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik
Avukat veya daha önce bilirkişilik yapmış arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.
Cevap: Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik
2014 Yılı bilirkişi başvuruları başladı ama konuya cevap yazan olmadı. Bu konuda yardım talep ediyorum sizlerden ?
Bilirkişi başvurusu yapanın bağlı bulunduğu meslek odasından kaç yıldır faaliyette bulunduğuna dair belge, akademisyen ise bağlı bulunduğu üniversiteden belge...
Ben özel sektorde ve herhangi bir odaya baglı olmadan çalışmaktayım (bilişim).
Bu durumda bu belgeyi alabilecegim bir yer yok anlamına mı geliyor ?
Sanırım bu durumda mezun olduğunuz fakülte diploması, çalıştığınız firmanın bilişim konusunda çalıştığına dair belgesi, firmada en az üç senedir çalıştığınıza dair referans yazısı ve bilişim departmanında görevli olduğunuzu gösterir bordro ve ssk dökümü işinize yarayacaktır.
Teşekkür ederim verdiginiz bilgi için.
EMO'ya kaydım var; 3 yıldan fazladır çalışıyorum; ben de mi başvursam :)