AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı
Bir utanç vesikası daha:
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Not: Orada kumanyaları almaya giden kadınları ifşa için bu konuyu açmadık.
Sadece memleketin ne hale getirildiğini, daha önemlisi bu hale nasıl getirildiğini, insanların ne hallere düşürüldüklerini gösterme adına bu konuyu açtık.
Görüntüler çok üzücü olduğu için bunu not düşelim...
Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı
Karabük il özel idaresi aracı ile, zekat vermeye geldik diyerek, üstelik yardımları karşılığında vatandaşın kimliklerini alıp AKP'ye üye yapmaları tam bir skandaldır. Yapmayın etmeyin oynamayın şu gariban halkla. Ayıptır, günahtır. Gizlice, parti ismi bile yazamadan kapılarına bıraksanız o zaman size Müslüman diyeceğim. Ama nafile. Sırf oy uğruna yapılan bu tip hareketler bana oy avcılığından başka bir şeyi tanımlamıyor. Erdemli irfanlı olun, rezil oluyorsunuz.
Çok ilgi gösterilen bir başlık olmamış ,sanırım hepimiz makarnayı seviyoruz (makarnacıyız),haa kömürü unuttum ...
Dört nisan doksanyedi
"okumaya üşenen ama hala "kendine ait fikirleri" var olduğunu sanan insanlarla yaşıyoruz. Bu insanlar sadece sanal alemde mi, hayır! İş yerinizde üstünüz, sokakta karşınızda bunlar.
Bir insan gözünün önündekini de okumaz mı ? Acizliğe bakar mısınız... Sonra fikir alış verişi de yapamazsınız, konuşamazsınız da, tartışamazsınız da, ne demişler tartışılmaz önce seni kendi seviyesine çeker sonra tecrübesiyle yener" ... !
CHP de mantı dağıtsa, rekabet olsa? :)
MHP de yoğurt dağıtsa acaba kime oy verirler?
Yazık ülkeme.
Stalin'in tavukları gibiyiz.
CHP ya da diğerleri ne dağıtırsa dağıtsın oy elde edemezler çünkü onlara oy verenler akıllı zeki kültürlü entellektüel insanlardır AKP ye oy verenler ise satılık, ahmak, bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan hanzolardır.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
CHP ya da diğerleri ne dağıtırsa dağıtsın oy elde edemezler çünkü onlara oy verenler akıllı zeki kültürlü entellektüel insanlardır AKP ye oy verenler ise satılık, ahmak, bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan hanzolardır.
Ülkenin %50 si hanzo ,eminim bu rakamlar daha da yükselmiştir...Nede çok (göbeğini kaşıyan) hanzolarız..Ahh atatürk yaşayacaktı ki..acaba oy kullansa akp mi,mehape mi,cehape mi ,hangi partiye oy verirdi ?Yada belki de bdp..sizce ?
Alıntı:
SEA DEMİR rumuzlu üyeden alıntı
Ülkenin %50 si hanzo ,eminim bu rakamlar daha da yükselmiştir...Nede çok (göbeğini kaşıyan) hanzolarız..Ahh atatürk yaşayacaktı ki..acaba oy kullansa akp mi,mehape mi,cehape mi ,hangi partiye oy verirdi ?Yada belki de bdp..sizce ?
Evet oy kullanmasam da o hanzolardan biri benim. İnşallah ilk seçimlerde bunu da belgeleyeceğim. :)
Ne demişler erken öten horozun vay haline.
Her ne kadar AKP yi destekleyen demokratlardan olsam da bağladığım göbeğin sebebinin AKP olduğunu yeni öğrendim :k
Şanlıurfa dan bakılınca memleket nasıl görünüyor.:DD, Samsun dan bayağı süper görünüyor.:DD
Şahsıma iğne ucu kadar menfaat elde etmedim,Sayın başbakanın,duruşuna,ülkemizi temsil edişine ve başka sebeplerden genel seçimlerde oy verdim.Tabi her yapılan hoşuma gitmese de oy verdim.
Yerel seçimlerde Samsun Canikte MHP ye oy verdim.Önümüzdeki seçimlerde nasip olursa AKP nin karşısında kim güçlü olursa o partiye oy vereceğim.
AKP ye oy vermeyenler saçmaladıklarından dolayı hatta BİDON KAFALILIK:DD YAPTIKLARINDAN DOLAYI AKP NİN oyunu artırıyor. Siz kimseye sataşmayın siyasiler konuşsun değerlendir ona göre oyunu ver.
Şahsıma oy veriş şeklim,benim kendi terazim var.Seçimden seçime 2 kefe dolmaya başlar,oy zamanı geldiği zaman teraziye dikkat ederim.
BENİM HER ZAMAN YAZDIĞIM;
TRABZONLU KİŞİLER NEDEN SAMSUNDA MİLLET VEKİLİ VEYA BELEDİYE YÖNETİR.?
Gitsinler kendi şehirlerinden aday olsunlar.
SAMSUNA % 5 FAYDALARI ANCAK OLUR.
Şuan oy vermemeyi düşünüyorum.Memleket altın çağından elmas çağına geçse bile.
Tabi bu sitede bir tartışma veya anket açılır,birileri BİDON KAFALILIK YAPARSA EHH ŞAHSIM HÖKÜMETE OY VERİR.
İnşallah anlata bilmişimdir.:DD