Komşumuz daireyi pansiyon olarak işletiyor
merabalar bana yardım ederseniz çok sevinecem ne yapacağımı bilmiyorum, 4 katlı apartman dairesinde oturuyorum ve 3.katta ben oturuyorum ve 4 .kattaki komşumuz evini pansiyona vermekte ve be bu pansiyonculardan rahatsız olmaktayım gece yarılarına kadar gürültü yapmaktalar ve eve kimin girip çıktığı belirsizdir hırlımı hırsızmı törerist mi kim bunlar ve ben sabah işe kalkmak zorundayım oturduğumuz daireler bi site ve site yöneticimiz var ve site yöneticimize birdaha biz rahatsız olduğumuzda tutanak tutmasını söyledim ve bu konu hakkında ne yapabilirm ve site yöneticimiz ne yapabilir yardım ederseniz çok sevinirim.daha önvedende site yönetimi kurulmadan önce karıd uyarılmıştı fakat ben para kazanıyorum beni ilgilendirmez demiştir ve ancak gürültü anında kolluk görevlileri gelip ikaz edibiliyorlardı şimdi site yönetimi kuruldu ama na yapmam gerektiğini bilmiyorum ve bu katlar kendi mülkiyetimizdir pansiyona veren kişininde kendi katıdır. teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
Cevap: Komşumuz daireyi pansiyon olarak işletiyor
bakın milletin ekmeği ile oynamayın biz 15 dairelik kendi apartmanımıza öğrenci pansiyon açamıyoruz site gözüktüğü için yan binanında onayı olması gerekiyormuş işin kötü yanı tüm malzemeler alındı yaklaşık 300 bin tl harcandı ama açamıyoruz herkes yolumuza engel oluyor neymiş binalarına girerken kafaları yerde gireceklermiş yan binaya pansiyon açılacağı için kendi dairelerinin fiyatları düşecekmiş .Biz burda kimsenin başını yere eğdirecek bir işletme açmıyoruz biraz duyarlı olun sizlerinde çoluğu çocuğu var bizim kadar kimse mağdur değildir yukarıda ne kadar zararda olduğumuzu belirttik.[B]eterin beteri vardır o dairedekiler çıkarsa ev sahibi inada biner daireye kötü birilerini oturtur veya satar eski kiracıları mumla ararsınız .Bizim ekmeğimizle oynayıp çok büyük günaha girdiler sizde bunu yapmayın .
iyi geceler
Cevap: Komşumuz daireyi pansiyon olarak işletiyor
İçinde bulunduğunuz durum üzüntü verici fakat dairede çok kişinin kalması bu şahsın pansiyonculuk yaptığını ispatlamaz. Sizin için pansiyonculuk olabilir fakat yasalarımıza göre olmayabilir. Pansiyonculuğun tanımı vardır.
Gürültü için önce yöneticiden yardımcı olmasını isteyin iyi niyetli iseler sizi rahatsız etmezler,
Eğer devam ederlerse polise şikayet edin ve görevlerini yapıp kabahatler kanununa istinaden ceza yazlamalarını isteyin yazmazlar ise savcılığa polis hakkında şikayette bulunun.
Unutmayın Uzlaşma en mantıklı ve makul olan yoldur önce bunların sonuna kadar denenmesi gerekir.