Yalancı şahitleri red etme
Benim sevdiğim bir bayan vardı telefonunu vermişti.Beni sevmiyordu.Alın telefonu av.lazım olursa ararsınız diye.Kötü bi niyeti yoktu.Bende ona karşı sevgi beslemeye başladım.Sms ve facebook yoluyla mesajlar atıyordum kesinlikle sevgi mesajı herhangi bir hakaret yada cinsel içerikli mesaj değil.Beni mahkemeye vermiş ayrıca tazminat davası da açacakmış.Benim hiç bir mal varlığım yok cebimde ekmek alacak para yok.İki tane de yalancı şahit var onları redd etme hakkım var mı.Av tutsam sadece bir kere mahkemeye girip çıkacak tahminen ne kadar ücret talep eder.Adaletli günler.Ayrıca yazmayı unuttum.Belki kabul eder belki naz yapıyordur üstelesem belki ciddi olduğumu anlar v.s.Yüz kızartıcı suça girer mi
Cevap: Yalancı şahitleri red etme
kendisi bayan ve avukat artı yiğeni akrabası v.s. hakim savcı ankarada üst düzey akrabaları var bakan v.s. başım iyi belada bunu duyan avukatlarda artık yardımcı olmaktan çekinir
Hem bayan hem avukat Allah yardımcın olsun :) şahitlerin reddi olmaz ancak beyanlarını red edebilirsiniz yani yalan söylüyorlar diyebilirsiniz mahkemede. Cinsel taciz yüz kızartıcıdır ama sizin ki rahatsızlık vermeye benziyor o yüz kızartıcı değil. Avukatlık ücreti taraflarca serbestçe belirlenir durumunuz yoksa mahkemeden ücretsiz istersiniz.Bence de üstelemeye devam edin battı balık yan gider ne kadar üst düzey akrabası varsa salsın başınıza.
Ben üstelicem falan demedim ki en fazla içeri gireriz napim yani adam mı öldürdük adam katliam yapıyor ortada ceset yok diye serbest kalıyor.Ben iyi duygularımı sunmuştum ara sıra mesajlarımı okuyordu öldümü ağzım yandı bugünde tebligat gelmiş ama mahkeme değil abc diye maddeler var 6 ay süreyle 200 metre yanına yaklaşma diye
- - - Updated - - -
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.Ben evli olsaydım evden uzaklaştırma alacaktım,nerde yatıp nerede yiyecektim kar kış v.s...Devlet kadınlara sahip çıktığı kadar erkeklere de sahip çıksa ne adaletli olurdu.Adam sokakta yatacak sinirlenecek çekip vuracak sonra kadın cinayeti vay katil vay eli kadına kalkar erkeğe kakmaz falan filan.O kadar asil asaletliydi ki Allahtan korkmayan biri olsaydı benim yerimde seni kimseye yar etmem derdi vururdu sonra kendini.Adam öldürmek çok büyük günah ve intihar etmek direk cehennem
Bugün yarın benim sınavım var farzedelim sınav yerim onun evinin yanındaki okula çıktı.Ben şimdi sınava giremeyecek miyim.Onun evinin önünden geçsem kimse görmese zaten kendisinden başka ne anası ne babası beni tanıyor.Mahallesinden sokağından geçsem kim bilebilir.Elektronik kelepçe de takmadılar.Devlet her saniye mobese kamerasını izlese mağdurların sokağına gitmiş mi diye 75 milyon insanı takip etmek için 75 milyon takipçi tutması lazım.Bu da imkansız.Aşkıma karşılık verseydi belki nefret ederdim ondan.Kızlardan bir adım gelirse kız bana namussuz gibi geliyor.Ben bir kızın peşinden koşunca kız istemeyince dünyanın en namuslu insanıymış gibi geliyor.Hani pas vermedi ya namuslu ya ben de onu kovalıyorum.Başım da belaya giriyor.Birisine demiştim sen alışkın değilsin sen zoru seviyorsun demişti.Niyetim ciddiydi bir gün ayşeyle bir gün fatmayla gezmek bana göre değil.Birisiyle gezip tozmak yerine sonu evlilikle biten ciddi bir ilişki yaşamak isterdim.Onu da kabul etmedi.Babasının mailini buldum.O da avukat M.vekili olacakmış.Kız ciddi olduğumu anlasın diye böyle oldu işte aşk konusunda çok safım Bu kız zaten bana bakmazdı davul bile dengi dengine