Tck 227/8 karari Çikti.bu terapİyİ almak zorunda miyim? benİm buna İhtİyacim yok..
Merhabalar 2008 yılında 18 yasındayken bir bayanla para karşılığı birlikte olmuştum.sonuca geleceğim özetle:polise yakalandık mahkeme oldu ve nihayet 5.yılda sonuclandı.karar olarak bana ve fuhuş yaptığım hayat kadınına 227/8maddesi verilmiş.yani ben bu terapiyi almak zorunda mıyım.benim buna gerçekten ihtiyacım yok bu hayatımın en toy yıllarında sedece bir defa yaşanmış bir durum ve Allah'a şükür psikolojimde herhani bir sorun yok.ve son bir sorum olacak.sabıka kaydında bu durum çıkar mı? teşekkürler şimdiden..
Cevap: Tck 227/8 karari Çikti.bu terapİyİ almak zorunda miyim.yardim edİn lÜtfen benİm buna İhtİyacim yok..
cevaplayabilecek kimse yok mu acaba.bu uygulama nasıl işliyor.ne kadar sürüyor bilen yok mu acaba?
Cevap: Tck 227/8 karari Çikti.bu terapİyİ almak zorunda miyim.yardim edİn lÜtfen benİm buna İhtİyacim yok..
Ceza Mahkemesi hakimi sucun bir daha islenmemesi icin cesitli guvenlik tedbirlerine hukmedebilir. Elinizdeki karari buraya yazarsaniz, uymadiginiz takdirde ne olacagi konusunda net bir yorum yapabiliriz. Fakat Turk ceza kanunu madde 227 soyle der
; Fuhusa suruklenen kisi tedavi veya terapiye tabi tutulur...
Kanunda tutulur denmesi hakime takdir hakki birakmiyor. Tutulabilir deseydi yargic tedavi veya terapi karari vermeyebilirdi.
ilginiz için teşekkür ederim.gerekçeli karar yeni yazılmış tebligatı pazartesi alacagım adliyeden.alınca sizinle paylaşıırm.acaba bu maddenin işleyişi hakkında bi bilginiz var mı.yani bir yere mi yatacagım mesela.ve terpiye ihtiyacım olup olmadığına kim karar verecek.
gerekçeli kararı aldım.bayan ve benim için psikolojik terapiye tabi tutumasına karar verilmiştir yazıyor.ama tarih ve yer belirtmiyor.nerede ne zaman göreceğim bu terapiyi.ve sanırım yeri zamanı belirten bir tebligat gelecek.davayı acan beyoğlu cunhuriyet bassavcılıgından mı gelecek.bilginizle aydınlatabilir misiniz.bu tebligatı nereden gönderilecekse gidip elden almam gerek.ailem bilmemeli.iyi günler.
Mahkeme kalemine gidip bilgi alın denetimli serbestlik bürosuna yönlendirebilirler belki.