Cevap: Uyap icra görüntüsü hk.
İcra dairesine gidip dosyanın infaz nedeni ile kaldırılmasını isteyin.
Yaşadığım il ile icra dosyasının bulunduğu il arası mesafeli.Acaba icra dosyasının bulunduğu icra Müdürlüğüne dilekçe yollasam işleme alınırmı.İcra takibi için icra Müdürlüğüne gitmem gerekiyormu.(İcra Müdürlüğü telefon faks ile bilgi veremeyiz dedi).Ayrıca Avukatın uyaptan bize yazsın diyorlar.)Kural mevzuat nedir .?
Borç icra dosyasına yatmışsa bitiminde icra müdürlüğünün re'sen infaz işlemini gerçekleştirmesi gerekir. Borç avukata ödenmişse avukat gelir dosyaya beyan eder yine icra müdürünce dosya infaza atılır. En yakın icra dairesinden esas dosyasına dilekçe yazıp yollayabilirsiniz.
iyi günler sahibi olduğum şirketi devrettim ve devrettikten sonra şirket hesabından babamın adına gönderilen paraları babamdan icra yoluyla almak istediler bende borca itiraz ettim ve 10 ay oldu 10/07/2013 tarihinde davanın senesi doluyor.şuan e-devletten dava sorgusuna baktım ve dosya tevzi de diyo bu ne anlama geliyor yardımlarınınz için teşşekkür ederim
Yeni açmışlar büyük bir ihtimalle...
şuan benim benim elime gelen birşey yok bu yolla benden para tahsil edebilirlermi