İşyerim beni sigorta yapmamış. Suspayı olarak para vermek istiyorlar.
Merhaba
İ.T. pozisyonunda çalışmak için başvurdum.8 şubatta kabul edildim.Başladım.13 marta kadar sigortam yapılmamış.
İşyeri devletten teşvik kredisi aldığı için bu olayın açığa çıkmasını istemiyorlar.İmza karşılığı dışarıdan hizmet almış gibi sus payı para verip beni işten çıkarıyorlar.
Hakkımı nasıl arayabilirim.Avukat ücretini ödeyecek maddi imkanım yok.Yardımlarınızı rica ederim.
Saygılarımla
Not:Kanıt için elimde fatura adresleri kartı.İşbankası maaş hesabım.Çalıştığım yerde çekilmiş fotoğraflar.Şifreleri gösterir envarter fotokopileri.Şirket adına alınan Laptop faturasının teslim kısmında imzam var.:
Cevap: İşyerim beni sigorta yapmamış.Suspayı olarak para vermek istiyorlar.Yardım!!!!!
Cevap: İşyerim beni sigorta yapmamış.Suspayı olarak para vermek istiyorlar.Yardım!!!!!
parayı almadım.verirken bir makbuz düzenlemişler hizmet karşılığı para diye imza atmamı istediler.bende maaş hesabıma yatırmalarını istedim.ancak yatırmadılar.posta ile eve göndermişler parayı.sizce almalı mıyım. yoksa şikayet mi etmeliyim
İ.T pozisyonu nedir?
İşe iademi istiyorsunuz?
information tecnology. bilgi işlem personeli, işe iade istemiyorum. işe baslarken sigorta olmadan başlamasın diye 4 gün geç başladım. kurumsal firma diye girdim ancak sigortamı ödemeden çalıştırmışlar.ve işten çıkarıldım. maaşımı yasal yoldan alamıyorum. sigortam yok. bana bunu yapanların ceza almalarını başkalarına da aynısını yapmamalarını istiyorum. hukuki haklarım neyse almaktan yanayım. ama nasıl yapacağımı bilemiyorum
Sigorta gösterilmesini istiyorsanız alo 170 e ihbarda bulunun.
Sigorta yerine bunun parasını istiyorsanız bunu işverenden isteyin işvereninde işine gelir.