BayaN Hakimin Adaletsizliği- İşlemediğim Suştan Ceza Aldım
Boşanma davamız bitti, ben kazandım. Şimdi temyiz süresi başladı. Bu süre içerisinde karımın bana aştığı darp, benim karıma açtığım hakaret davası görüldü. İkimizde ceza aldık ve geriye bırakıldı. karımın ceza alması kaçınılmazdı çünkü eşya alımı sırasında olay çıkarttı ve bana üçü polis beş kişinin önünde hakaret ettti. Polisler ve savcı eşya almamı engelleme ve alabileceğimi söylediler, işimiz bitti gidiyoruz dediler. Bunun üzerine karım hırsını alamayıp kendisini darp ettiğimi söyledi. Raporda sadece tırnak kırığı var. Mahkemede bayan hakim dedi ki ' en sinir olduğumum şey aşya yüzünden çıkan tartışmalar. Sen erkek adamsın, anlaşamadıysan çeker gidersin, eşya dediğin nedir ' dedi. Oysa ben sadece bir gece evli kaldım, 24 saat bile değil. Eşimin benimle para için evlendiğini boşanma davasında ispatladım. Neden eşyamı onda bırakayım ki. Hakim sırf ben erkek olduğum ve eşyadan dolayı olay çıktığı, eşim eşyalarımı vermek istemediği için, eşime ve annesine zarre inanmadığı halde banada ceza verdi. Zaten mahkemede ne beni ne avukatımı hiç konuşturmadı, sürekli lafımızı kesip geçiştirdi. Karım cayır cayır konuşup dakikada 10 yalan söyledi, annesi zaten miğde bulandırdı. Üçü polis olan şahitlerimizi bile onu boşver, bunu geç diyerek salladı.
Erkeğiz diye enayimiyiz ? 24 saat bile kullanmadığım, 9 yıllık emeğimle biriktirdiğim paramla aldığım eşyalarımı neden ona bırakayım kolay mı alınıyor, birlikte bile olmadık biz. İyi be ! benimle para için evlensin, düğünde takılan 30bin tl lik altını alsın, sıfır dayalı döşeli eve çöksün, nafaka alsın, tazminat alsın, yeni giysiler alsın... çalışmaya gerek yok. Bu mesleğin adı ne ? Üç takım mobilyamı da kaçırdı zaten davadan hemen sonra. Böyle yüzsüzlük görmedim.
Hanımların bu hareketini destekleyen kadım hakime buradan sitem ediyorum. Bu dünyada hakim sensin ama mahşerde senin hükmün geçmez.
Allah belanızı versin demeden geçemeyeceğim malesef ...
Cevap: BayaN Hakimin Adaletsizliği- İşlemediğim Suştan Ceza Aldım
Fal acma, intizar etme , vs taleplere yanit veremiyoruz !