-
Polis şiddeti
merhabalar geçen pazartesi polis kimliğimi sordu kimliğimi verdikten sonra kimliğimi alan polisle konuşurken başka bir polis yanımıza gelerek artistlik mi yapıyor bu diyerek yakamdan tutup ara sokağa çekerek darp etmeye başladı bu arada burnumu kırdı ve savcılığa suç duyurusunda bulundum polisler tutanaklarında kaçarken yüz üstü düştü diye tutmuşlar gittiğimiz hastanelerde de adli tıp tada düşme bulgusuna rastlanamadı çünkü yüzümde burnumun kırıklığı hariç hiçbir yara bere yoktur yargılama sonucu polisler ne kadar ceza alırlar bildiğiniz benzer dava var mıdır?
-
Cevap: Polis şiddeti
Çürük elmaları şu teşkilattan bi adam akıllı temizleyemediler. Geçen hafta da toptan gıda ticareti yapan müvekkil şirkete hırsızlık masası gidip burdaki mallar çalıntı ihbar var 5 bin lira vern halledelim diyorlar vermedik mahkeme kararı ile geldiler memur şikayetleri kısmına bilgi vermiştik onlar da geldiler cemi cümle tutanaklar şikayetler sonra gittiler.
-
TERS YÖNDE seyir halinde olan polisler, doğru yönde giden arkadaşımın aracına çarpmışlardı. Arkadaş bırakın haklılığı, polis aracının masraflarını ödememek için kendini paralamıştı.
-
benim şikayetimde savcı bey soruşturmayı başlattı beni adli tıpa sevketti adli tıp doktoruda muayene etti sonuç benden yana bakalım nasıl olacak buna benzer bir dava varmıdır sonucu nasıl olmuştur?