Evimin karşısındaki çocuk parkı
Merhabalar çerkezköyde oturuyorum 4 katlı müstakil bahçeli bir evim var karşımızda büyük bir çocuk parkı var sorun her gün gece gündüz top oynayan çocuklar kavga gürültü curcuna hakaret küfürler ne arasanız var gece farklı amaçlarla kullanım alkol tiner çekenler.Ne zaman bahçeye çıksak tedirgin oluyorum 4 kez top kızımın kafasına çarpıp ufak bir baygınlık geçirmesine sebep oldu 4 yaşında bir kızım var bu yüzden ne bahçeme çıkabilir oldum ne bahçemde oturabiliyorum en kötüsü kiracım çok rahatsız yazın özellikle cam kapı açamıyorum kaç kez evine camdan top girdi uyarmak istediğimizde üstümüze yürüyüp hakaretler işitiyoruz yada tehtit ediliyoruz ailesine dediğimizde size ne park orası tabi oynayacaklar cevabını alıyoruz polis çağırdık biz suçlu olduk çocuklar gece gündüz bahçe kapımı açıp içeri giriyorlar 1.kat kiracım çok şikayetçi cam altında gece gündüz ayak sesleri çocukların bahçemize izin girmesi bizi tedirgin ediyor size sormak istediğim bu konuda ne yapabilirim sonuçta gece gündüz tanımadığım insanlar bahçeye top kaçtı diyerek istedikleri gibi gezip rahatsız ediyorlar yardımcı olurmusunuz yada bir yol gösterin lütfen teşekkür ederim.
Cevap: Evimin karşısındaki çocuk parkı
En iyisi satip sakin bir yerden baska ev almak.
Hukuken yapabileceginiz bir sey yok.
Bahceye bir kopek kulubesi, veya disardsan anahtarsiz acilmayan bir kapi kilidi, bahceye kontrolsuz girisleri kismen azaltabilecektir. Gece farkli amaclarla parkin kullanimi konusunda komsularinizla birlikte hareket ederek sikayetle, polis ekiplerinin kisa araliklarla park cevresinde bulunmasini saglamak ta cozum olacaktir. Bunun otesinde yapabileceginiz pek bir sey kalmiyor.
Cocuklarin parkta oyun oynamasini hukuki olarak engelleme sansiniz yok.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Bahceye bir kopek kulubesi, veya disardsan anahtarsiz acilmayan bir kapi kilidi, bahceye kontrolsuz girisleri kismen azaltabilecektir. Gece farkli amaclarla parkin kullanimi konusunda komsularinizla birlikte hareket ederek sikayetle, polis ekiplerinin kisa araliklarla park cevresinde bulunmasini saglamak ta cozum olacaktir. Bunun otesinde yapabileceginiz pek bir sey kalmiyor.
Cocuklarin parkta oyun oynamasini hukuki olarak engelleme sansiniz yok.
Parkın lânetli, büyülü filan olduğunu yayacaksınız. İyi bir KARA PROPOGANDA ile em azından gündüzcü çocukların ayağını kesersiniz.
İyi eğitimli bir Kangal veya kurt geceleri kapıdan dışarı bırakılır.
O sizin adımıza gereğini yapar. :)
Yazdıklarım tamamen latife.., lakin her şakanın altında bir kaç gerçek yatar. :)
Evi satılığa çıkardım zaten çünkü bu veletler yüzünden her gelen kiracı şikayette ev sahibin yap bişi deniliyorda yaşça büyük olup bana küfür eden terbiyeden yoksun insanlara ne yapabilirim ki bizde çocuktuk ama kimsenin evine bahçesine girip garajını bahçesini topum kayboldu bahanesiyle karıştırmıyorduk ev satılsın dağ başına çıkıcam senelerdir buranın eziyetinde yetti cevaplar için teşekkür ederim.
İmkanınız varsa önerildiği gibi fiziksel önlemler almanız gerekir..
kameralar da caydırıcı önlem olur.
- - - Updated - - -
İmkanınız varsa önerildiği gibi fiziksel önlemler almanız gerekir..
kameralar da caydırıcı önlem olur.