Aday Polis Memuru Hakkında Soruşturma
Telefonla yanlış yere başka kişiyi rahatsız etmekten dolayı hakkımda dava açılsa idari olarak durumum ne olur? Ve ben bu arama işini üstüne basa basa söylüyorum kasti olarak yapmadım. Bildiğim kadarıyla en ufak cezada ihraç edilirim. Yaklaşık 27 gündür bu olay yüzünden sıkıntı çekiyorum. Yapmak istemediğim bir aramadan ötürü hem de. İhraç olmadan önce savunmam alınır mı? Bu savunma işe yarar mı?
Cevap: Aday Polis Memuru Hakkında Soruşturma
Kesinlikle savunmanız alınır.Suç ne olursa olsun savunma alınması şarttır.Savunmanız işe yarar mı bilemem.ama sanırım öğrencisiniz, ihraç vb durum ihtimali varsa acilen güvendiğiniz bir kaç avukattan kendinizi nasıl savunabileceğiniz konusunda bilgi alın.Çünkü burada konuyu anlatma şekliniz pek inandırıcı değil.
Ayrıca rahatsız ettiğinizi söyleyen kişiye ne edin ne yapın ,hayatımla oynama deyin arkadaşlarından rica edin vb..şikayetini geri alsın.bence en kesin çözüm.
Öğrenci değilim. Meslekteyim daha asalet tasdik olmadı.daha şikayetçi olunup olunmadığını bilmiyorum. Sadece böyle bir durum olursa ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istedim.Fakat ben kendilerine defalarca mesaj attım özür dileyip kasti bir durum olmadığını mesaj ile belirttim. Şimdi kalkıpta yine aramak,mesaj atmak vs. rahatsız etmeye girmez mi? Bir de karşı taraf iyice kızıp şikayet edeceği yoksa şikayet etmez mi?
Ayrıca verdiğiniz bilgiler için sağolun fakat yanlış bir yapmadan neler yapabileceğim konusunda beni aydınlatacak biri varsa mesajını beklerim. Hayırlı günler.
bak ben sana surecı anlatayım aday polis memuru sorusturmada ceza alırsa ısten atılır bu 1.sı
- - - Updated - - -
2.soyle atıldıgıktan sonra mahkeme surecın var ama neysekı anayasa mahkemesı 57 maddeyı ıptal ettı remsı gazetede cıkarsa tazmınatla gerı doucez ıns bende o kdar cıle cektım kı hale cekıyorum ALlah kahretsın