Denetim Serbestliğine Uymadım !!
Bundan 1 sene önce üzerimde 4 çıkı esrarla yakalndım ve denetim serbestliği aldım ama daha sonra hiçbir muayeneye gitmedim daha sonra hakkımda arama çıkmış polis geldi eve mahkemeye gittim ifademi alıp bıraktılar ben herşey bitti derken 1 hafta önce eve kağıt geldi 10 gün içinde aşağıda verilen adrese gidiniz diye(denetim serbestliği bürosu) ancak ben şehir dışındayım gitmesem ne olur acaba ilgilenenlere teşekkürler...
Cevap: denetim Serbestliğine Uymadım !!
10 gün içinde gitmen gerekli eger gıtmessen dosya kapatılır mahkemeye gonderılır ve hapıs cezası kararı cıkar kesınlıkle gıtmelısın
Alıntı:
salkas rumuzlu üyeden alıntı
10 gün içinde gitmen gerekli eger gıtmessen dosya kapatılır mahkemeye gonderılır ve hapıs cezası kararı cıkar kesınlıkle gıtmelısın
(Teşekkürler Salkas) Şuan Şehir dışındayım verilen adresle aramda 8 saat var kağıt elime geçen hafta geçti büyük bi ihtimal gidemicem direk mi mahkemeye gider kağıt herhangi bi uyarı gelmezmi bundan sonra yada bulunduğum ilden halledemem mi acaba *
Alıntı:
roadrunner16 rumuzlu üyeden alıntı
(Teşekkürler Salkas) Şuan Şehir dışındayım verilen adresle aramda 8 saat var kağıt elime geçen hafta geçti büyük bi ihtimal gidemicem direk mi mahkemeye gider kağıt herhangi bi uyarı gelmezmi bundan sonra yada bulunduğum ilden halledemem mi acaba *
Gidememek icin cok ciddi bir engel olmali mesela Hasta olmak, kaza gecirmek vs.
Ve bu durumlar resmi belge ile sabit olmalı. Yani sözlü mazeret yeterli olmayabilir.
Anladım hepiniz saolun yorumlar için