18 yaşından küçüklere alkol satımı ile ilgili
Bi tekel büfesi işletmecisi yim geçen günler de çarşıda işim olması sebep i ile babam ı dükkan bırakmıştım
aynı gün bizim dükkan ın ilersin de ki parkta 13 yaşında çocuk alkol komasına girmiş ve polis bulmuş çocugun verdigi ifade de bi arkadaşının bizim dükan dan alkol aldıgını söylemiş sonra polis babam dan ifade almış verdigi ifade de o saat ler arasın da bir üniversite ögrencisine alkol satışı yaptıgını ve o saatler içerisin de başka alkol satmadıgını belirtmiş ve bunun ardın dan polisler ruhsat fotokopilerini aldılar onun ardın dan zabıta ve bir polis denetime geldiler ve herhan gibi bir kusur bulamadılar sorum şu ki eger sattıgı üniversite ögrencisi 18 yaşından küçük se ne olur ayrıca beni kimse ifadeye çagırmadı yani hiç birşey için bana bilgi verilmedi bu süreçte ne yapmalıyım olay olalı bir ay oldu
Cevap: 18 yaşından küçüklere alkol satımı ile ilgili
13 yaşında üniversiteye gittiğinden gittiğinden girmiş olmasın o çocuk komaya :DD
iyi oku kardeşim 13 yaşında ki çocuk bir arkadaşına aldırmış yazıyoruz ok
Haklısınız 13 yaşında üniversitelilerle takıldığı için girmiş olmasın komaya o çocuk :DD
- - - Updated - - -
sonuçta üniversite kişilerin aile gözetiminden çıkıp bu serhoşlukla uyuşturucu alkol vs başlayabildikleri bir yer adam gibi okumak için gidenler meclisten dışarıdadır.
kardes makara mi yapion sen bilgin yoksa fuzili yazma
Sen kusuruma bakma kardeş benim anlatımlarında devriklik mecaz oldukça fazla kaçıyor elimde değil sonradan fark ediyorum bu yüzden anlamsız tartışmalara giriyorum pardon.
makarada yapabilir ne var bunda burası özgür bir hukuk forumu beğenmiyorsan o kişinin yorumlarını okuma bu kadar basit. ismail32 sadece biraz espiriyle yaklaşmış olaya hepsi bu.
[COLOR="silver"]- - - Update
Tamam kardesim kale almiyorum sizi bilgisi olan biri varsa yardim lutfen
İfadeye çağrılmamanız ifade vereceğiniz bir suç olmadığını gösterir suç yoksa yapmanız gereken bir şeyde yoktur.