Cevap: verilen görevi yapmamak
Anlayamadım ki.
4 ay boyunca hiç bir iş yapmadan mı maaş aldınız?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Anlayamadım ki.
4 ay boyunca hiç bir iş yapmadan mı maaş aldınız?
Maalesefki böyle bir durum söz konusu. Fakat tayin olduğum hastanede röntgen cihazının olmayışı, Cihaz olmayan yere personel atanması takdir edersiniz ki benim tasarrufumda olan bir durum değildir. Ayrıca çalışma şartlarımızı düzenleyen yönetmeliğin ilgili maddesi aşağıdaki gibidir.
Resmi Gazete Tarihi: 05.07.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28344
SAĞLIK HİZMETLERİNDE İYONLAŞTIRICI RADYASYON KAYNAKLARI İLE ÇALIŞAN PERSONELİN RADYASYON DOZ LİMİTLERİ VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK
MADDE 5 – (2) İdare, tıbbi amaçlı iyonlaştırıcı radyasyon kaynaklarının teslim alınması, bulundurulması, çalıştırılması, kullanılması ve radyoaktif madde kullanımından oluşan atıkların bertaraf edilmesine ilişkin idari ve teknik düzenlemeleri Radyasyon Güvenliği Yönetmeliği ve 21/7/1994 tarihli ve 21997 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tıpta Tedavi Amacıyla Kullanılan İyonlaştırıcı Radyasyon Kaynaklarını İçeren Tesislere Lisans Verme Yönetmeliği ile 2/9/2004 tarihli 25571 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Radyoaktif Madde Kullanımından Oluşan Atıklara İlişkin Yönetmelik doğrultusunda yerine getirmekle yükümlüdür.
savunmanızda suçlayıcı ifadeden uzak durun ve sadece yasal mevzuat maddelerini dayanak göstererek cevap verin. sonuçta bir şey çıkmaz çıksa bile idare mahkemesi iptal eder.