HAGB Kararını Taahhüdü İhlalden Tazyik Davası Bozar Mı?
Merhaba,
Daha önce aldığım 17 yıllık hagb kararım var. HAGB kararından önce olan borcum için HAGB kararından sonra ve yeni olarak taahüdü ihlalden tazyik davası açılacağı ve hakkımda 3 ay tazyik hapsi isteneceği alacaklı gsm avukatı tarafından bildirildi. Öğrendiğim kadarıyla tazyik hapislerini Kahramanmaraş'da denetimli serbestlik kanununda değerlendirilip 1 gün sonra serbest bırakıyorlarmış. Ancak merak ettiğim husus; borcun taahhüdü ihlalden açılan tazyik davası daha önceki 17 yıllık HAGB kararını bozar mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: HAGB Kararını Taahhüdü İhlalden Tazyik Davası Bozar Mı?
HAGB 17 yıl
HAGB 5 yıl içinde düşer
- - - Updated - - -
17 Yıl önce hagb varmıydı?
HAGB 2 yılı kapsamaz mı?
Disiplin ve ceza farlı olsa gerek
17 yıllık kararın açıklanmasını geri bıraktılar. Benim öğrenmek istediğim açılacak taahhüdü ihlal tazyik davası bu kararı bozar mı?
Alıntı:
GormYa rumuzlu üyeden alıntı
17 yıllık kararın açıklanmasını geri bıraktılar. Benim öğrenmek istediğim açılacak taahhüdü ihlal tazyik davası bu kararı bozar mı?
Kesin bilgim olmamakla disiplin cezaları hükmün açıklanmasını etkilemez diye düşünüyorum ayrıca 2 yıl üzeri cezaya HAGB olmaz.
- - - Updated - - -
Ay demek istediniz heralde
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Kesin bilgim olmamakla disiplin cezaları hükmün açıklanmasını etkilemez diye düşünüyorum ayrıca 2 yıl üzeri cezaya HAGB olmaz.
- - - Updated - - -
Ay demek istediniz heralde
Hayır, ay değil yıl. 1 dava 8 suç.
Bir dava 8 suç bir yaşıma daha girdim anlatın Allah aşkına merak ettim ve etmişlerdir.