Yaşar Nuri Öztürkün batıl "reenkarnasyon" iddiasının ilmi olarak çürütülmesi...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vOUsTc3JLsk
Printable View
Yaşar Nuri Öztürkün batıl "reenkarnasyon" iddiasının ilmi olarak çürütülmesi...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vOUsTc3JLsk
Adam iyice sapıttırmış çürütmemiş ki?
Katılıyorum hem size hem gülmekten :DD
Yaşar Nuri'nin dediği kuranda açık alanlar vardır isteyen istediğine inanır ben bu düşüncedeyim ama budur demiyorum fetva vermiyorum.
Ancak diğeri fetvayı yapıştır Yaşar Nuri nin dediği kendini bağlar yorumcu hüküm çıkarıp fetva veriyor
Yaşar Nuri haksız ise günahı olamayabilir ancak hüküm çıkarıp fetva veren haksız ise
Sait Nursi de Reenkarnasyona inananlardan.
Lemalardaki siiri
Yıkılmış bir mezarım ki, yığılmıştır içinde
Yetmiş dokuz ölü Sait, günahlar ve elemler içinde
Seksenincisi bu mezara mezar taşı olmuştur.
Birlikte İslam’ın hüsranına ağlıyorlar.
Ölülerle dolu inleyen o mezarım ve mezar taşımla
Giderim yarınımdaki Ahiret meydanına
Kesin biliyorum ki, gelecekte Asya’nın gökleri ve yerleri
Birlikte İslam’ın ak pak eline teslim olur.
Zira imanın bereketinin gücüdür,
Halka güven ve huzur verir.
Bence reenkarnasyon
Vücudumuzdaki atomlarin vücudumuz öldükten sonra yeni vücutlara kaynak ve molekül olmasidir.
Halden hale gecis.
ölüm dedigimiz sey, yok olmak degil, Atomlara ayrilmak ve bu atomlarin yeni vücutlarda sekillenmesidir.
Ruhumuz ise müstakil oldugu icin berzah aleminde yeniden ayaga kalkisi bekleyecek. (KIYAM)
Bana göre bu hayatta Sabancı olup diğerinde o fabrikanın asgari ücretli bekçisi olmak düşünesi dinimize ters düşmez kimseyi dinden de çıkarmaz.
Tam tersi dünyanın boş olduğunu kefenin cebi olmadığını şükretmeyi anlatır.
Ha bu konuda sen ne düşünüyorsun diyecek olursan dünya malı dünyada kalır asıl olan fıtrata uygun mutlu ve vicdanlı bir yaşamdır.
Horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan?
Demiş ki ben o kadar sıkıntıya gelemem işime bakarım kimin nereden çıktığı beni ilgilendirmez :DD
Demem o ki herkes memnun ki yerinden dönen yok seferinden
Bilinmezlik içeren bir konuyu mantık ve ilim çerçevesinde açıklayamadıktan sonra çürütmek adına sapıttırmak saçmalamak .......