icra dosyası yenileme kredi faizin hesaplanması
iyi günler banka borcumdan dolayı 2005 yılında icra takibi ve haciz işlemi yaptı.2005 yılında dosya 4500tl faizler ve masraflar banka vekiliyle ödeme konusunda taksit yapmadığı için anlaşamadık.maaşımdan %50 ni düzenli olarak kesinti yapılması için muhafakat vermek istedim almadılar. banka taksitlendirmiyor %50 ni getir kalanına 3taksit yapalım dediler.ödemeyeceğimi söyledim. iik 82 maddesine göre maaşıma haciz koyamayacakları için bende rahattım.2006-2009 tarihlerinde maaşımdan dört de biri kesilmiş.maaş kartım okuyan çocuğumda olduğu için farkına varamadık gec haberimiz oldu.icra mahkemesine hacizi kaldırdı.istirhat davası actım.kazandım faiziyle ödediler.
sorum şu:banka avukatı yenileme altında bana ödedikleri 6500tl üzerinden tebligat gönderdiler,eski icra dosyası takipsizlikden arşive kaldırmışlar üç yıl ödeme yapılmış ama dosya arşive kaldırılmış bu dosya yenileme yapılır mı yeni dosya 6500tl üzerinden mi işlem görecek yardımınızı beklilyorum saygılarımla
Cevap: icra dosyası yenileme kredi faizin hesaplanması
konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
- - - Updated - - -
konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
yardım edecek arkadaş yok mu
sayın avukat arkadaşlar bu soruya cevap verecek kimse yok mu bu nasıl yardımlaşma anlamadım valla