Ödeme acizliği içerisinde gelen haciz kararı
Merhabalar kredi kartı borcumu işten çıkarıldığım nedeni ile ödeme yapamadım ve borç avukatlık oldu şuanda iş bulamadığım nedeni ile çalışmıyorum.Geçenlerde eve haciz için gelmişler fakat evde kimse olmadığı için kağıt bırakıp gitmişler ne tür bir yol izlemem gerekiyor şuanda onlara ödeme yapma durumum yok yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Cevap: Ödeme acizliği içerisinde gelen haciz kararı
Ödeme yapma durumunuz yok ise evinize gelirler, pek lüzumlu ev eşyası dışındaki eşyaları haczeder giderler.
Alıntı:
cagjackal rumuzlu üyeden alıntı
Ödeme yapma durumunuz yok ise evinize gelirler, pek lüzumlu ev eşyası dışındaki eşyaları haczeder giderler.
evimde zaten çok birşey yok zaten ailemle yaşamıyorum eve sadece yatmak için giriyorum evimde bilgisayarımdan başka hiçbir şeyim yok
bilgisayarınızı alırlar o zaman, ya da haczi kabil malı bulunmamaktadır diye yazıp giderler.
Alıntı:
cagjackal rumuzlu üyeden alıntı
bilgisayarınızı alırlar o zaman, ya da haczi kabil malı bulunmamaktadır diye yazıp giderler.
bilgisayar var ama onuda veremem 2011 yılının haziran ayı itibari ile çalıştığımız firmadan maaş alamadık taki 2012 nisan ayına kadar nisan ayındada çıkışlarımız verildi bu kredi kartıda 2012 yılı kasım ayında icralık oldu bende istemezdim bu duruma düşmeyi ama düştük bir kere hiçbir maddi durumumda yok borç alabileceğim kimsede yok şuanda iş olmaması nedeniyle hiçbir yerde çalışmıyorum.