Cevap: basit yaralama hakkında
Eve kapıyı kırıp mı maymuncukla mı kredi kartı ile mi girdi?
Konut dokunulmazliginin ihlali
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Eve kapıyı kırıp mı maymuncukla mı kredi kartı ile mi girdi?
yok hayır babamla daire kapısında konuşuyorduk ben ve eşim dairenin içinde babam hemen dairenin dışında.Kardeşim geldi babam kenara çekildi kardeşim hemen dışındaydı dairenin daireye itiş kakış içeri girdi birden olaylar cereyan etti dairenin içinde eşimi darp etti konutun içinde gece saat 22:30 suları
- - - Updated - - -
Alıntı:
Hakkaniyetli rumuzlu üyeden alıntı
Konut dokunulmazliginin ihlali
yok hayır babamla daire kapısında konuşuyorduk ben ve eşim dairenin içinde babam hemen dairenin dışında.Kardeşim geldi babam kenara çekildi kardeşim hemen dışındaydı dairenin daireye itiş kakış içeri girdi birden olaylar cereyan etti dairenin içinde eşimi darp etti konutun içinde gece saat 22:30 suları
[QUOTE=emrre_34;474323]yok hayır babamla daire kapısında konuşuyorduk ben ve eşim dairenin içinde babam hemen dairenin dışında.Kardeşim geldi babam kenara çekildi kardeşim hemen dışındaydı dairenin daireye itiş kakış içeri girdi birden olaylar cereyan etti dairenin içinde eşimi darp etti konutun içinde gece saat 22:30 suları
- - - Updated - - -
Desenize babada tanıktır.....
baba tanıklığı kabul etmiyor sulh cezada mahkeme açıldı tanık sadece ben gözüküyorum diğer iki kişi müşteki sanık gözüküyor yani kısacası ben bu mahkemenin bir sonuca varmasını istiyorum bu kardeşim olacak şahıs yakasını kurtaramasın gelip benim evimde benim eşime darp ediyor
Sonucu bizimle de paylaşın.