Basİt cİnsel saldiri ve rapor
Merhaba, ben daha öncede belirtmiştim basit cinsel saldırıya maruz kaldım ve bir buçuk yıldır dava devam ediyor olay asliyeden ağır cezaya taşındı ve benden adli tıp kurumu başkanlığından rapor almam istendi ama ben Eskişehir'de yaşıyorum kurum ise İstanbul'da ve bana verilen tarih rapor için 25 mart ve ben üniversite öğrencisiyim o zaman dersim ayrıca 2 tane kursum var. Yani bu raporu almak zorunda mıyım? Almasam ne olur? Davam ise 7 mart.Bu rapaoru almamak için yapabileceğim birşeyler var mı?İtiraz vs gibi...
Cevap: Basİt cİnsel saldiri ve rapor
Arkadaşlar raporu hala almadığım için dava sonuçlanmadı ve ben artık bu durumdan yoruldum şikayetimi geri çekmeyi düşünüyorum buna rağmen adliye bana buraya gel rapor için resim getir ,istanbul'a gitmek zorundasın diyor.Pazartesi staja başlayacağım ve İstanbul'a şu aralar gerçekten gidemem.Bu duruma itiraz etme hakkım var mı?Şikayetimi geri çekeceğim halde neden İstanbul'a gidip rapor almam gerekiyor hala?Zaten ben uzun yola hiç dayanamıyorum rahatsızlığım var bu durumu belirtip bir sağlık raporu alıp itiraz edebilir miyim acaba?
Cevap: Basİt cİnsel saldiri ve rapor
Hayır o rapor illaki alınacak. İllaki. Kurtuluşunuz yok. Zorla da olsa götürülürsünüz. Bence eziyette olsa biraz katlanın ve raporun hazırlanması için gidin ve kurtulun.
Şikayetten vazgeçseniz dahi o rapor illaki alınacak.