Kredi Kartımı arkadaşım kullandı
Bir yakınımın Kredi Kartını bir arkadaşı kendi nakit ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık bir yıldır kendi işyerinde pos cihazında çekim yaparak kullandı. Kart borcunu bir kartttan diğerine aktardı durdu. Süre uzadıkca yakınımın canı sıkıldığından kredi kartı borcunu ödemesi için arkadaşından istemiş. Buna karşılık kartı kullunan kişi kendisini bir süre daha idare etmez ise kredi kartlarını para karşılığında kullandırdığını bir nevi tefecilik yaptığını söyleyerek iftira atacağını söylemiş. Bu durum beni ve yakınımı çok üzdü. Yakınımın elinde bu şahsa ait senet var.Kendisini icraya verse böyle bir iftira atarsa suçlu bulunurmu çok merak ediyor. Kredi kartlarına ödemeleri kartları kullanan kişi zaman zaman kendi hesabından eft yaparak yaptı.
Cevap: Kredi Kartımı arkadaşım kullandı
karşı taraf ne işle meşgul işlem yani kart limiti nedir ve elinizdeki senet kart borcunu kurtarıyormu bunların hepsi önemli eğer kurtarıyorsa ve karşşı taraftan icra yolu ilede olsa alabilirse hiç sıkıntı çıkmaz ilk işlem kartını iptal ettirsin tefecilik öyle olmaz tefeciliği yapan iş yeridir kart sahibine bir şey olmaz
İş yeri inşaat malzemesi satıyor kartından 50.000 çekiyorum ay sonunda 54.000. verdim derim diye tehdit ediyor. Senet kart borcunu kapatıyor. Yakınım devlet memuru
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Yardımlarınız için çok teşekkürler bayağı yardımcı oldunuz :((
rica ederiz. yine bekleriz :)