Cevap: Yaşasın ÜYE olmuşum.
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Yönetici,
Bu gün fark ettim ki, yeni üyelikten Üyeliğe terfi etmişim. Keşke bir seremoni ile paylaşılsaydı. Çocuklar bile okumayı sökünce kırmızı kurdele takıyor öğretmeni.
Hani bizim kurdelemiz? ;)
Hayırlısı olsun sn.Atilda09:)
Kırmızı kurdela takmadık henüz,
umit ediyorum ki siz de bizi bugünün anısına siyah kurdela takmak zorunda bırakmayacaksınız :DD
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlısı olsun sn.Atilda09:)
Kırmızı kurdela takmadık henüz,
umit ediyorum ki siz de bizi bugünün anısına siyah kurdela takmak zorunda bırakmayacaksınız :DD
Sayın Kırcalı,
Siz beni yeni üye yaptığınız gün kaybettiniz.:DD Görünen o ki, bırakın bu günü siyah kurdele belki de avatarınız olacak. Üyelerin sormasından bıkıp altına "Atilda09u üye kaydettiğimiz günün yasındandır bu siyah kurdeleli avatar" diye not düşeceksiniz üstelik ağlayanınız bile olmayacak.;)
Burada üyelik bile bizim gibi forumseverler için çok değerlidir sayın Atilda09.Kıdemli üye olma yolunda ilerlediğiniz bu yolda faydalı paylaşımlar yapacağınızı ümit ediyorum.İyi forumlar.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Burada üyelik bile bizim gibi forumseverler için çok değerlidir sayın Atilda09.Kıdemli üye olma yolunda ilerlediğiniz bu yolda faydalı paylaşımlar yapacağınızı ümit ediyorum.İyi forumlar.
Aman Allahım,
Bu yükseliş başımı döndürdü. Ne zaman kıdem bastım? Daha bir hafta önce ÇÖMEZ ÜYE idim. Biraz durup dinlemezsem kıdemli üyelikten yasaklı üyeye dönüşmem an meselesi olacak. :)
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Aman Allahım,
Bu yükseliş başımı döndürdü. Ne zaman kıdem bastım? Daha bir hafta önce ÇÖMEZ ÜYE idim. Biraz durup dinlemezsem kıdemli üyelikten yasaklı üyeye dönüşmem an meselesi olacak. :)
Bakalım ne olacak haliniz. Görmediğimizi sanmayın :)