tutuklu bulunan kişi psikolojisi bozuk olduğundan dolayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatabilirmi?
Mrb benim sorum şu eşime boşanma davası açtım ve o da bu sırada cezaevine girdi uyuşturucu madde kulllanmak ve satmak. mahkemem önümüzdeki ay.ben boşanmak istiyorum. bu suçu ilk celsede boşanmamızı sağlarmı? ve suan mektupla beni tehdit ediyor.ve duydumkı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatıryormus. tutuklu olan kişi mahkemeye çıkmadan hastanede yatabilirmi?bana pek ınandırıcı gelmedi bu olay
Cevap: tutuklu bulunan kişi psikolojisi bozuk olduğundan dolayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatabilirmi?
Tutuklu bir hastanın, cezaevi koşullarında hastalığı tedavi edilemiyor ve hastalığı cezaevinde kalmasına mani durum teşkil ediyor ise, haliyle hastaneye intikal ettirilecektir.
Boşanma davası konusunu ise değerlendirmeyeceğim. Boşanma talebinizi mahkemeye gerekçelendirerek ulaştırdığınızda somut durumu en iyi tahlil edecek olan doğal olarak mahkemedir.
Cevap: tutuklu bulunan kişi psikolojisi bozuk olduğundan dolayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatabilirmi?
Boşanma hukuku'ndan anlamam. Ancak tutuklu kişi mahkemeye çıkmadan hastahanede yatabilir. Tabi ki Mahkum statüsünde.