Hakaret davasi aÇmak İstİyorum.
HAKARET DAVASI AÇMAK İSTİYORUM.
İŞ İLANI VERMİŞTİM.BUNU İLAN SİTESİ YAYINLAMIŞTI.
7. ALTINDA ARABASI OLMAYAN KONUŞMASINI BİLMEYEN NERDEN GELDİĞİ BELİRSİZ AÇ İNSANLAR LÜTFEN ARAMASIN.
YILLAR ÖNCE İTFAİYE'DE ÇALIŞANIM VARDI.BANA YAPMADIĞINI BIRAKMADI.ELİMDE BİR SENETİ YA DA BİR TAPU REHİNİ OLSAYDI BEN ONA YAPACAĞIMI BİLİRDİM. BU ZAMANDA BELLİ İPLER ELİNDE OLMAYINCA ADAM YERİNE KOYMAZLAR VE ADAMI KATİL EDERLER.
ŞİRKETİMİN OLMADIĞINI BU KONUDA BENİ YÖNLENDİRECEK YÖNETİCİLER ARADIĞIMI YAZMIŞTIM.
yazdılarım bunlar...ortaya iş ilanında yazdım çünkü ilanda kendimi anlatmaya çalıştım.
çünkü hep kötü niyetli insanlar arıyordu.Bugün biri emailime hakaretli mesajlar atmış.Savcılığa vermek istiyorum...
Ben özür dilemezsen savcılığa vericem dedim.O da sen insanlara hakaret ediyorsun diyor ben de seni savcılığa vericem diyor.
YAZDIKLARI ŞUNLAR:
İş ilanınızı gördüm ve sizi gerçekten eleştirmek istedim. Altınızda giymeye donunuz yok , cebinizde 5 kuruş paranız yok bir iş ilanı vermişşsiniz böyle rezillik görmedim ben cidden .
Gerçek yönetici arıyorum demişsin. Cebinde 1 kuruş olmadan nereye ne sıfatla yönetici alacaksın merak ediyorum. Ev ipotek sahnesine çok güldüm gercekten, manyakmısın lan sen kim işe gireceği yere evini ipotek etsin. Sabancıdan koçtan %30 marj la satılan bir üründen %28 iskonto ile ürün alıp zengin olmayı falanmı düşünüyorsun , ticari zekanıza bir işletmeci olarak gerçekten bayıldım . Sizin gibi kendisini yukarlarda gören , hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış . Dönüp arkasına baktığında kocaman bir hiç gören bir insan için cok iddalı cümleler kurmuşsunuz Açlar aramasın demişsiniz o yüzden sizi aradım aç köpeğin önde gidenisin
FOTOĞRAFI E MAİL ADRESİ VE İSMİ SOYİSMİ VAR...DURDUĞUM YERDE BANA SATAŞIYOR.
DAVA ETSEM HAKARET DAVASI AÇILIR MI?
Cevap: Hakaret davasi aÇmak İstİyorum.
Sanıyorum bu yazının sadece bir kısmı.Önce kendi yazının tamamını paylaşırsan, iş arayan kişilere yazılanlarda(ilan adı altında) tahrik ve hakaret var mı o söylenebilir ve ihtimal karşılıklı açılacak davaların nerelere gidebileceğine dair sanıyorum daha sağlıklı bir bilgilendirme ve yönlendirme yapılabilir.Bu şekilde cevap alınması zor gözüküyor diye düşünüyorum.
- - - Updated - - -
Sanıyorum bu yazının sadece bir kısmı.Önce kendi yazının tamamını paylaşırsan, iş arayan kişilere yazılanlarda(ilan adı altında) tahrik ve hakaret var mı o söylenebilir ve ihtimal karşılıklı açılacak davaların nerelere gidebileceğine dair sanıyorum daha sağlıklı bir bilgilendirme ve yönlendirme yapılabilir.Bu şekilde cevap alınması zor gözüküyor diye düşünüyorum.