3 ayrı telefon hattı avukatlık aynı avukat, farklı şehirdeyim askerim :( ?
aveadan 3 tane faturalı hattım avukatlık olmuş.
-Üçüde aynı avukatta üçü için ayrı ayrı vekalet ücreti alıcakmı ?
-diyelimki bana 3 ü içinde ayrı bi ücret cıkardı faiz dosya masrafı vs
ben bunu bankadan mı yatırcam çünkü gabarla cudi dağı arasında askerlik yapmaktayım.Bankamatikten yatırabilirim ancak avukatın hesabına elimde makbuzlarımı saklamam lazım taksitlendirme yaparmı bana :( nasıl bir yol izlicem yarın sabah avukatı arıycam direk yorumlarda aveanın avukatları hakkında hep kötü yorumlar yapmışlar onların bana sölediği ücretler doğrumudur sonucta ben bi kağıt üzerinde bi rakkam görmicem avukatın dediğine inanmak zorundayım.. yardımlarınızı bekliyorum...
Cevap: 3 ayrı telefon hattı avukatlık aynı avukat, farklı şehirdeyim askerim :( ?
Kaç tane icra takip dosyasi varsa her bir dosya basına ıcra vekalet ücreti odemelisiniz. Avukatlara güvenin ama bir miktar indirim ricasında da bulunmanızı tavsiye ederim.
Cevap: 3 ayrı telefon hattı avukatlık aynı avukat, farklı şehirdeyim askerim :( ?
aynı şebeke avea hepsi ama 3 farklı hat 3 ayrı icra dosyası oldugunu varsayar isek :( ortalama nekadar dosya masrafı vekalet ücreti cıkarki standartmıdır bunlar avea avukatlarında ortalaması nedir bunun? sabahı bekleyemiyom :( okuyup duruyorum öğrendiğimden beri faturalarda yüklü idi bitanesi 503 tl sadece