1 aylık evliyim boşanmak istiyorum
1 aylık evliyim eşimle siddetli gecimsizligimiz fikir uyuşmazlıgımız var eşime uzaklaştırma davası actım mahkeme 6 ay koruma 1 ay uzaklaştırma verdi şimdide gidip cekişmeli boşanma davası actım davaya koruma ve uzaklaştırma evragınında kopyasını ekledim en erken ne kadar sürede boşana bilirim şimdiden tşkler
Cevap: 1 aylık evliyim boşanmak istiyorum
Evlenmekte acele etmissiniz.
1 yil sözlü
1 yil da nisanli kalip taraflar birbirlerini iyice tanimadan evlenmemek gerek.
Evlenmek cok kolay
Ama bosanmak da tam tersi cok zor
Yazık ya 1 aylık bir evliğin yıkılması, bence ayrı yaşayın biraz daha sonra araya büyükler girsin tekrar bir araya gelin,
Sayın bakanımız Fatma Şahin ben aile bakanıyım erkeğinde bakanıyım diye açıklamalar yapmaya başladı sonuç olarak kocanın niyetine ve hakimin tutumuna göre yıllarca sürebilir.
Bİrİ bana yardim etsİn lÜtfen cabucak boŞanmam lazim benİm
Hızlı evlilik var ama hızlı boşanmak yok.
Evlenmek bir o kadar çok kolay ama bosanmakda çok çok zor.
Boşanma işlemlerinden menfaat sağlamak isteyen avukatlarda yüksek rakamli abartili maddi manevi tazminat talepleri ile bayanı kışkırtır, hatta yalancı şahit bulma konusunda teşvik bile ederler.
Erkegi Kusurlu göstermek icin Bayanında akrabaları yalancı şahitlik yapmaya hazırdır.
Neticede erkek finansal olarak belini doğrultamayacağı darbeyi yer.
Ve erkek bir daha asla evlenmemek üzere tövbe eder.
Bayan ise 1 ci kocasindan aldigi nafaka ve tazminatlari Jigolosu ile utanmadan yer.
2 türlü boşanmak var
1-Anlaşmalı boşanma (evlilikte 1 yıl dolmuş olmalı) 1 ay sürer.
2-Çekişmeli boşanma (şahitlerle ispatlı boşanma sebebi gerekli) uzun yıllar sürebilir.
Evlilik ciddi bir kurumdur.Her ne kadar çabucak evlenilse bile çabucak boşanılması kişilerin insiyatifinde değildir.Bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmaz.Çekişmelininde bir yılı aşkın sürdüğü ön görülürse karşı taraf isterse 1 yılda istemezse 2-3 yılda boşanabilmeniz ihtimal dahilinde.Bilginize.
O bahsettİĞİnİz avukat zamaninda banada denk gelmİŞtİ sonra zor kurtardi benden paÇayi :)
Alıntı:
hakkaniyetli rumuzlu üyeden alıntı
hızlı evlilik var ama hızlı boşanmak yok.
Evlenmek bir o kadar çok kolay ama bosanmakda çok çok zor.
Boşanma işlemlerinden menfaat sağlamak isteyen avukatlarda yüksek rakamli abartili maddi manevi tazminat talepleri ile bayanı kışkırtır, hatta yalancı şahit bulma konusunda teşvik bile ederler.
Erkegi kusurlu göstermek icin bayanında akrabaları yalancı şahitlik yapmaya hazırdır.
Neticede erkek finansal olarak belini doğrultamayacağı darbeyi yer.
Ve erkek bir daha asla evlenmemek üzere tövbe eder.
Bayan ise 1 ci kocasindan aldigi nafaka ve tazminatlari jigolosu ile utanmadan yer.
2 türlü boşanmak var
1-anlaşmalı boşanma (evlilikte 1 yıl dolmuş olmalı) 1 ay sürer.
2-Çekişmeli boşanma (şahitlerle ispatlı boşanma sebebi gerekli) uzun yıllar sürebilir.
Alıntı:
esmerim00 rumuzlu üyeden alıntı
1 aylık evliyim eşimle siddetli gecimsizligimiz fikir uyuşmazlıgımız var eşime uzaklaştırma davası actım mahkeme 6 ay koruma 1 ay uzaklaştırma verdi şimdide gidip cekişmeli boşanma davası actım davaya koruma ve uzaklaştırma evragınında kopyasını ekledim en erken ne kadar sürede boşana bilirim şimdiden tşkler
Tüm davalarda olduğu gibi boşanma davalarında da iddia sahibi / sahipleri iddialarını ispatla mükelleftir.
Sizde eşinizle olan uyuşmazlıklarınızı ispat etmek durumundasınız. Anlaşmalı bir boşanma olmaması nedeni ile uzayacaktır. Süre tam olarak tahmin edilememekle birlikte 2-3 seneyi bulabilir.
zaten 1 yıl dolmadan da anlaşmalı boşanamazsınız.
Eğer şu an açmış olduğunuz boşanma davanızı hakim reddedecek olursa 3 yıl boyunca aynı nedenlerle dava açamayacağınızı da bilmenizde yarar var.