merhaba değerli büyüklerim benim sorunum şu bundan 1 sene önce facebookta bir sayfada kişisel bilgilerimi yazdım. ardından ertesi gün hesabımda iken sayfayı ziyaret ettim ve yaptığım güncellemeye yorum yazılmış yorumda '' merhaba adım ayşe 44 yaşındayım istanbulda yaşıyorum dulum maddi durumum yerinde kendime vakit geçirebileceğim bir arkadaş arıyorum numaram : xxx xxx xx xx ararsanız sevinirim'' Şeklinde bir yorum vardı bende numarayı kaydettim aradan 3 ay geçtikten sonra akşam gizli numaradan aradım. aramamdaki amaç kesinlikle kötü bir amaç değildi 1 dewfa çaldığında cevap yoktu 2 aramamda yaşlı bir ses duydum ve telefonu kapattım. daha sonra kişinin 44 yaşında olduğunu ve bu sebeble sesinin olgun olabileceği düşüncesi ile 3'üncü kez tekrar aradım karşı taraf çıktı iyi akşamlar dedim iyi akşamalr dedi kiminle görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben de adımın emrah olduğunu gülerek te ben aday adayınızım ifadesini kullandım. ve kadın telefondfa bana küfür etmeye başlayınca kapattım. anladı ki internette bir oyuna geldiği ve bir daha o bayanı aramadım hakkımda CİNSEL TACİZ DAVASI açıldı bayanın ifadesinde '' hatunum olurmusun '' ''ben aşağı mahalleden mustafa'' sözlerini kullanmışım. ben kesinlikle böyle bir sözlü ifadede bulunmadım ve daha sonra fark ettiğimde karşı taraf ile gsm numaralarımız aynı fakat son 3 rakam değişik. sizce bu davanın sonucu ne olabilir?
1'inci çağrılmam talimat ve ayın 20'sinde 2'inci mahkemem var ve büyük olasılıkla karar mahkemesi olabilir mi ?
SABIKA VE SİCİL KAYDIM TEMİZ HAYATIMDA İLK DEFA MAHKEMEYE ÇIKIYORUM VE BUDA YÜZ KIZARTICI BİR SUÇTAN
ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR OLAY YAŞATMASIN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR DURUM İLE KARŞI KARŞIYAYIM şimdiden teşekkür ederim saygılar ve sevgilerle