Merhaba saygıdeğer üyeler. Bir bankadan çektiğim krediyi 5-6 aydır ödeyememekteyim. Gelecek ay yurt dışına çıkmam söz konusu. Gümrük kapısında GBT de adım çıkar mı? Polis gözetimine alınır mıyım?
saygılar.
Printable View
Merhaba saygıdeğer üyeler. Bir bankadan çektiğim krediyi 5-6 aydır ödeyememekteyim. Gelecek ay yurt dışına çıkmam söz konusu. Gümrük kapısında GBT de adım çıkar mı? Polis gözetimine alınır mıyım?
saygılar.
Yurtdışına çıkışınızla ilgili bir sorun yaşamazsınız.
Bankaya olan borcunuz GBt kayıtlarında görünmez, görünse de herhangi bir engellemeyle karşılaşmazsınız.
Erdoğan bey, cevabınız için teşekkürler. banka borcumdan dolayı mahkemeye vermişmidir, sonrada adıma zorla getirme emri çıkartılmışmıdır diye merak ediyorum. Ev adresimi değiştirdiğim için bana herhangi bir tebliğ olmadı. bu süreç nasıl işliyor acaba
Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde hangi adresiniz kayıtlı ise oraya gelinir. Hakkınızda herhangi bir dava açılıp açılmadığını e-devlet şifresi ile turkiye.gov.tr sitesinden öğrenebilirsiniz.
Borcunuzdan dolayı hakkınızda dava açılacağını zannetmiyorum zira öncelikle icra prosedürü takip edilir.