Cevap: Kartımdan para çekilmesi
öncelikle o is yeri ve bankanizla iletisime gecin.
isteginiz harici eksilen parayi talep edin.
Vermezlerse
Cumhuriyet savciligina olayi anlatan bir dilekce ile müracat edin suc duyurusunda bulunun.
Kartinizin bilgilerini kopyelemis olabilirler.
Teşekkür ederim. Peki bunun dısında herhangi bir tazminat vs. Alabilirmiyim ?
Boşuna cumhuriyet savcılıgına felan suç duyurusunda bulunmayın, muhtemelen işlemi yapan kasiyer kartınızı pos cihazından geçirdiğinde yogunluk yada hatlarda meydana gelen sorun sebebiyle bekleyen provizyonlara atmıştır işlemi, ve daha sonra işlem gerçekleşmiştir bazen 24 saat bile kalabiliyor işlem bekleyen provizyonlarda,
Kartınızın hesap özetini bankamatikten alarak alışverişi yaptıgınız işyerine gidin ve durumu anlatın size geri ödeme yapacaklardır, hee ihtimal vermiyorum ama derseniz ki kartımı kopyalamış olabilirler bankanızın call centerine durumu anlatarak kartınızın iptali ve yeni kartınızın tarafınıza gönderilmesinide talep edebilirsiniz.
Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için parayı geri karta geri yüklemişler.
Hala tazminat dusunceniz var mi?
Adamlar parayı çektikleri gece gerı yüklediler zaten. Tazminat düşüncem olsa bişey yapabilirmiyim adamların kasıtlı bışey yaptıklarını sanmiyorum.
Kaybınız yok.
Tazminat gerektirecek bir durum yok.
AynI durum benim İÇİnde geÇerlİ 29.12.2013 tarihinde aksam kredİ kartimda MAİL ORDER SİSTEMİYLE neteller london GB yazan bİr Şİrket tabi Şİrketse eger fİnansbank kredi kartimdan dolar cinsinden 144 dolar ...4 dolar bİrde 606 dolar yani ÜÇ İŞlem yapilmiŞ..bu olayi sabah fakettigimde kartimi bankayi arayarak durumu bildirdim .vede kullanima kapatirdim.bana itiraz formu gondereceklerini doldurup tekrar gerİ gÖndermem gerektigini soylediler .bugun 30.12.2013.İtİbariyle itiraz formunu genel mudurluge faxladim .bana 45 gun beklemeniz gerektigini ayrica bu arastirma sonunda buyuk ihtimalle paranizin kredi kartina iade edilecegini soylediler...benim ricam boyle durumda olupta parasini kurtaran varmi ayrica savciligada basvurmayi dusunuyorum ama sonraki İŞ o once parami kurtarmak niyetindeyim...lÜtfen yardim edİn... SonuÇ ne olur....
AYRICA BENIM ŞİFREME NASIL ULASMISLAR BU MAIL ORDER DEDIKLERINDE SIFRE YI NASIL HALLETMISLER ANLAMADIM. İMZA YOK SLİP YOK FATURA YOK SADECE INTERNET BANKACILIGI SITESINDE NETELLER LONDON GB KARSILARINDA DA TUTAR YAZIYOR.SASIRDIM KALDIM....