Cevap: sms ile hakaret davası
Bu kadar büyütmüş olmanıza değmediğini mahkeme sonucunda görürsünüz.Olayın oluşuna göre mahkeme her ne kadar karar veriyorsa da, 1 tane mesajı çok dert etmemeniz lehinize olacaktır. En fazla alacağı para cezası veya hükmün açıklanmaması şeklinde olur.Bu arada babanızın artık o kişiyi hiç aramaması lehine olacaktır.
çok teşekkür ederim
eskiden çıkan haberlerin videolarını gösterdim, burdaki benzer örneklerden bahsettim ama gene de rahat edemediler.
bu konuyu da onlara göstereceğim belki biraz rahat ederler.
yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
Alıntı:
yusufd84 rumuzlu üyeden alıntı
çok teşekkür ederim
eskiden çıkan haberlerin videolarını gösterdim, burdaki benzer örneklerden bahsettim ama gene de rahat edemediler.
bu konuyu da onlara göstereceğim belki biraz rahat ederler.
yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
Sizde şahit olun, babaniza telefondaki tehdit ve hakaretleri duydum deyin, O kisiden sizde davaci olun.
" küfür, hakaret, tehdit ettigi ve, telefonda ben sizleri kucağıma oturtacağım"
Dedigi icin.
Devlete ödenen cezalar.
Hakaret cezasi 500.- tl
Tehdit cezasi 2500.- tl
Ciltte kalici iz birakmayan Basit tedavi ile iyilesen darp cezasi 2500.- tl
basit bir olayı yalan söyleyerek ciddi hale getirmek istemem, muhakkak ki dava aşamasında babam ya da ben ağzımızdan kaçırırız ve davanın olduğu gün belki ben Türkiye'de bile olmayabilirim. Kaldı ki yalan söylemeyi de kendime yediremem. elbetteki o günkü kayda ulaşmak mümkün olsaydı çok iyi olacaktı.
yardımınız için teşekkür ederim.
mahkemeye mutlaka giriniz. aksi halde istemediğinz sonuçlar çıkacağı kesin. ayrıca sms varsa kesin ceza alır. geçmiş olsun. olayı tekrarlamayın. avukat tutarsanız ayrıca karşı tarafın avukat parası cezanız ve kendi avukatınızın parasını ödersiniz. toplamda maliyet 3000 tl gib ibişey gider bilginize tekrar geçmiş olsun.
Davalı olan babam, ben değilim. Hani eğer ki ben şahitlik yapıp karşı dava açsaydık gelmem gerekecekti, bir önceki mesaja istinaden yazmıştım.
SMS olduğu için ceza verirler, sabıkası olmadığı için de cezası ertelenir değil mi?
Daha tebligat gelmedi bize herhalde haftaya gelir. Babam elbetteki tüm davalara katılacaktır.
Önerilerinize muhakkak dikkat edeceğiz
bence avukatta tutmayın size tasiyem pişman olduğunu smsi bilerek attığını ve haksız karşıdakini tahriki olduğu için attığını belirtirse en az para cezasıyla kurtulursunuz. avukat tutsanızda kaybedeceğiniz %100. o yüzden ekstra para ödemeyiniz. tecrübemle sabittir. geçmiş olsun.
Yalan söyleyen veya vaadinde durmayan birine "yalancı" "sözünde durmadın" gibi sözler söylemek hakaret olmaz. Özür veya benzeri yaklaşımların çok bir değeri olmaz bence mesajı neden çektiğine dair savunma yapılması deliller sunulması daha iyi olur.Durumunuz avukat tutmaya elverişli değilse müdafi talep edebilirsiniz.
Msj ne zaman çekilmiş Babanız emekli sonuçta