Basit cinsel saldırıya uğradım
Öncelikle herkese merhaba,ben iki konuda bilgi isteyeceğim ilki ben yaklaşık bir buçuk iki sene önce basit cinsel saldırıya uğradım ve karşı taraftan şikayetçi oldum.Saldıran kişiden, benden başka 3 kişi daha şikayetçiydi ama diğer ikisini zanlının avukatı korkutup caydırdı.Geriye kalan bir kız ve ben birbirimize destek olduk hep iletişimde kaldık ve diğer kızın davası olumlu sonuçlandı.Karşı taraf 1 yıl yedi ay ceza aldı ama şu anda içerde mi bilmiyorum, galiba en son yargıtay karar verecekmiş.Yanlış yazıyorsam lütfen hoş görün hukuki terimleri de işleride pek anlamıyorum,benim alanım tarih.Her neyse benim davama hakim takipsizlik verdi ve ağır cezaya sevk etti.Şimdi ağır ceza benden İstanbul'a gitmemi ve Adli Tıp kurumu Başkanlığından rapor almamı istedi.ilk sorum bununla ilgi bu rapor neden İstanbul'dan isteniyor ve diğer aldığım raporlardan farkı nedir?Karşı tarafın aleyhine ve benim lehime bir durum mu?Bu arada davam raporu almam için verilen tarihten daha önce.
Diğer sorum ise izinsiz bölgelerde avlanan kişileri nereye şikayet etmeliyiz.Orman bölge işlerine mi jandarma mı?Keşke avcılık toptan yasaklansa ama ne mümkün.Ve sokaktaki ya da evimizdeki hayvanlara zarar veren insanlarla ilgili bir yaptırım var mı?Şu en son sokaktaki tüm hayvanların öldürülmesi ile ilgili bir açıklama yapılmıştı bu uygulanacak mı kaldırıldı mı?
Biliyorum çok fazla ve birbirinden alakasız alanlarda soru sordum.Cevap vermek isteyenler sadece istediklerini yanıtlayabilir.Şimdiden ilgilenenlere,okuyup vakit ayıranlara dahi teşekkür ederim.
Cevap: Yardimci olur musunuz?
Av sezonu ise ve kişilerin evrak eksiği yoksa şikayetiniz bir sonuç vermez ancak katliyam niteliğinde 3 taşan 5 keklik vb. aşırı avlandığını gece avlandığını görürseniz hemen jandarmaya şikayet edebilirsiniz milli park ve koruma altındaki alanları ormancılar kontrol eder.
Cevap: Yardimci olur musunuz?
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Av sezonu ise ve kişilerin evrak eksiği yoksa şikayetiniz bir sonuç vermez ancak katliyam niteliğinde 3 taşan 5 keklik vb. aşırı avlandığını gece avlandığını görürseniz hemen jandarmaya şikayet edebilirsiniz milli park ve koruma altındaki alanları ormancılar kontrol eder.
çok teşekkür ederim cevabınız için.bu kişiler sitelerin etrafındaki sazlıklarda kuşları avlıyorlar ve ne av sezonu ne izin ne başka birşey mevcut durumda. Babamlar jandarmaya haber vermiş ama jandarma gelesiye kadar bu kişiler kaçıyor.İnsanlar ne kadar duyarsızsa etrafta çocukları oyun oynuyor ve almış sırtına tüfeği avlananlar var hiç umursamıyorlar.