Cevap: İngiltere'ye ilticat.
daha once ıngılterede uzun sure kalan bırı olarak işinizin biraz zor olduğunu soylemek durumundayım
cunku turkıye'nın son yıllarda kaydetmıs oldugu ılerleme ıle dıger ulkeler kolay kolay ıltıca kabul etmemeye basladılar.
mesela ıngılterede en cok kürt sorunu yasayan ıltıcacılar var. ama su an turkıyenın bu yondekı atılımları kürtlerin iltica basvurularına balta vurmus oldu. umarım hakkınızda hayırlısı olur
Teşekkürler sethen bugun ingilterede 40 senedir olan biriyle tanıştım alevi veya kürt sorununa fazla inanmıyorlarmış ama cinsel kimliğin söz konusu olunca birde inandırıcı olabilirsen kabul alabilirsin dedi ; başka bilgileri olan paylaşabilir mi lütfen?
Cınsel tercıhınızın, iltíca ıcın gecerlı sebep kabul edılecegını hıc sanmıyorum.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Cınsel tercıhınızın, iltíca ıcın gecerlı sebep kabul edılecegını hıc sanmıyorum.
İngilterede yaşayan bir iki kişi ile görüştüm eğer toplumunda baskı varsa ayrıca cinsel tercihin farklı ise kazanmaman için bir sebep yok dedi ikna haricinde teşekkürler önerin için
- - - Updated - - -
Alıntı:
İngilterede yaşayan bir iki kişi ile görüştüm eğer toplumunda baskı varsa ayrıca cinsel tercihin farklı ise kazanmaman için bir sebep yok dedi ikna haricinde teşekkürler önerin için
Alıntı:
Escinselligin devlet yöneticileri tarafindan dahi bir hastalik olarak görüldügü geri kalmis bir ülkeden gelen her escinsel bu ülkelerden kabul görür. Evli olmamalarina ragmen escinsel iliski yasadiklari icin Almanya'dan "evlilik yoluyla oturum" alan escinseller var. O yüzden arkadasimizin sansini pek de az görmüyorum. Nasil o asamaya gelir, kacak yollardan mi gitmeli yoksa konsolosluk araciligiyla baskiya ugradigini kanitlamasi yeterli mi, o kadarini bilemem...