Turkcell wınn para Tuzagı
Merhaba
Ben 2011 eylülde turkcell den wın aldım 4 gb 30 tl aylık kullandım 2012 nisanda iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım 35 tl lik faturanız bulunmakta dır dediler onu yatırın iptal iş gerçekleştire bilirsiniz bayiden ben faturayı yatırdım bayiye ben vını ital etmek istedigimi söyledim onlarda tamam dediler aradılar müşteri hizmetleri bilgilerimi verdim iptal edildi dediler aradan 7 ay geçti Turkcell den beni aradılar 354 tl borcum oldugunu söylediler ben iptal ettirdim dedim iptal işlemi görünmüyor dedi peki 7 ay neden aramadınız dedim sizin takip etmeniz gerekiyor dedi ben iptal ettigim şeyin neden takip edeyim ihbarname göndermişler 3 tane hiç biri gelmedi 7 ay aramadılar ve 3 ay fatura yatmadıgı için hat askıya alınmış ve 254 tl cayma bedeli yapmışlar iptal olmadıysa hat nasıl askıya alıyolar vede neden 7 aydır aramıyorlar 254 tl cayma bedelimi olur ben bunu 6 ay kullandım faturaları yatırdım 254 tl nasıl geliyor kullandıgım vergileri kesmiyolar mı ? ben turkcellin vını nı kullanıyordum ve iptal oldugu için numarayı unuttum ve aradım ben numaramı bilmiyorum TC mi versem ordan baksanız dedim bana dedikleri şey müşteri temsilcisinin 118 18 arayın komiklige bak