Beşere güvenip hata ettik,lütfen yardım.
Bir akrabamın önerisiyle tanıdık bir esnafa 25000 tl para verip yapacağı ticarete ortak olacaktık. Benden başka bir sürü insan da para katıp bu alım satım olayına katılmış,yaklaşık 600 bin tl toplanmış. Aradan 2 ay geçince parayı verdiğimiz kişinin dükkanına gittiğimiz de maların gümrükte kaldığını söyledi ve aracı olan kişiden aldığı senetleri ve mahkeme belgelerini gösterdi ama borcunun borç olduğunu eli genişe çıkınca vereceğini söyledi. Biz de kendisinin sürekli erteleyerek verdiği tarihlerde arayıp sorarak paradan bir haber olup olmadığını takip ettik, Parayı verdiğimiz kişi sürekli bir haber yok diyor,En sonunda telefonda kavga ettik. Adam resmen bizi tehdit etti. Elimizde sadece aracı kişiye yaptığıöımız havalnin banka dekontu var. Bu parayı nasıl tahsil edebiliriz. Edemezsek telefondaki bu tehditlerle ilgili takip başlatabilir miyiz?Lütfen hukuki yardımlarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla.
- - - Updated - - -
Lütfen arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum.İlgi ve alaknız için şimdiden teşekkürler.
Cevap: Beşere güvenip hata ettik,lütfen yardım.
İcra Müdürlüğü'nde ilamsız takip başlatabilirsiniz...
Bunun için bir avukat yardımı almanızı tavsiye ediyorum.
ilamsız takip ile parayı tahsil edersiniz.Karşı taraf bu süresi içerisinde bu takibe itiraz ederse, icra mahkemesinde karşı tarafın yapmış olduğu itirazın Kaldırılması için dava açmalısınız. Açmış olduğunuz bu davayı kazanır iseniz paranızı rahatça tahsil edebilirsiniz
Bahsettiğiniz tehdit içerikli konuşmaları veya mesajları bulundugunuz yerdeki C.Savcılığına gidip ayrıca şikayette bulunabilirsiniz...
Geçmiş Olsun...
Saygılarımla...
Cevap: Beşere güvenip hata ettik,lütfen yardım.
Çok değerli Mustafa Hocam,
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. SAğlıcakla kalın.İyi çalışmalar.