Sayın admin canım sıkkın!!!
Kusuruma bakmayın geçmişte ani çıkışlarım olmuş olabilir, gelecekte de olabilir, admin olmak kolay değil idare ediniz. Bu aralar sinirlerim bozuk eskiden bir sıkıntım olunca ENGİN OĞUZ Beye sardığımda olurdu. içimi dökerdim, sağ olsun gerçekten de sevilip saygı duyulacak nadir insanlardandır, ama sıkmamak lazım gözüme sizi kestirdim galiba :) ne diyorsun bir şey anlaşılmıyor söylediklerinden diyecek olursanız; terapi yapıyorum kendimce takılıyorum işte, döküyoruz içimizi :( :'(
Bu sitede danışmakta terapide ücrete tabi olmasa gerek. Bir zamanlar üç tekerlekli bisikletim vardı. İpek gibi saçlarım omuzlarıma gelirdi, şıkırtılı iskarpinlerimle giyinir kuşanır binerdim bisikletime, evin önünden geçen liseli kızlar hasta olurdu kirpiklerime, bakmayın hiç birine pas vermezdim, öpmek isterdi her biri; öptürmezdim. Seksen cm boyumla civa gibi bir delikanlıydım. Yazlar kışları aylar yılları kovaladı ve bir gün beni bir kadın öptü bisikletim bal kabağına, hayatım adliyeye döndü, ben kurbağa oldum :DD
Günlerden bir gün bir konu açtım, yanıtsız kalan bir konu, bana yalızlığımı hatırlatan yanıtsızlık, sessizlik ben ve ekran, ekran ve ben
Benli bensiz, belli belirsiz, var oldum yok oldum, varken yok oldum ne demiş sayın Asaf ''yalızlık paylaşılmaz paylaşılırsa yalızlık olmaz''
Paylaşıyorum sayın admin artık yalnızlık olmaz değil mi?
https://www.hukuki.net/showthread.php...iz-kalan-konu-)
Cevap: Sayın admin canım sıkkın!!!!!!!!!
Sinirlerim bozuk, canım aşırı derecede sıkılıyor. Bana yardım edin, bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum. Diyen arkadaşım, sonuçta hepimiz birer insan evladıyız. Mutlaka günü geldiğinde oturup ağladığımız ve güldüğümüz zamanlar olmuştur. Ama ne yazık ki, her daim vücudumuzun bir köşesinde sıkıntı dolu bir bombanın olduğunu hissetmişizdir. İşte bu noktada elimiz, kolumuz bağlanır ne yapacağımız hakkında bir şey bulamayız. Bende günü geldiğinde fena sıkıntıya giriyorum. Bununla kalmıyor birde sağlığım kötü bakımdan etkileniyor. Saçlarım dökülüyor, stresin yarattığı bütün rahatsızlıklar bedenimde toplanıyor. Yani şuan sizinde ne halde olduğunuzu hayal edebiliyorum. Çünkü insanlar görsel olarak değişiktir. Ama akıl ve düşünce yapıları aynıdır. Bu yüzden bende sana şimdi, alt satırlarda can sıkıtını yok edecek reçeteyi yazacağım. Kendim bizzat söyleyeceklerimle her sıkıntımda çözüme ulaştığım yollardır.
Can sıkıntını yok edecek bir kaç şey:
1. İlahi dinlemeniz ve dini video görüntüleri izleyerek zaman harcamanız en mantıklısı.
2. Facebook, Msn gibi iletişim araçlarınız size keyif vermez. Bu yüzden bazı video sitelerinde komik görüntüler seyredin
3. Oturun bilgisayarınızın masaüstü bölümüne “Not Defteri” açın aklınıza gelen her şeyi yazın. (Şiir, Mani vs.)
4. İnternette canım sıkılıyor! Demeyin, çünkü internet ortamında sıkıntınızı giderecek çok şey var. Mesela açın uysal ve dinlendirici kafa şarkılar dinleyin.
5. Bilgisayarınızda bulunan kişisel resimler üzerinde oynama veya düzenleme yapın.
6. Bilgisayarınız sisteminde bulunan gereksiz programları silin, resim klasörlerine düzen verin.
7.İtiraf sitelerindee içinizi dökün. İnsanlarla yaşadığınız iyi, kötü anları yazılı paylaşın.
Yok, ben bunlarıda yapsam sıkılırım! Diyorsanız, o zaman çıkın dışarı boş arazide durmadan koşun. Vücudunuzda bulunan enerjiyi tüketin ve sinir kaslarınızı yumuşatın. Sıkıntının sizin üzerinde etkisi büyük olmasın. Stresli bir vücudun, meyvesiz bir ağaçtan farkı yoktur. Sizinde sıkıntılara iyi gelecek önerileriniz varsa, sizide dinleyebilirim... :))
Çooook ama çok uzun zaman önce bır balkabağım vardı benımde, onuna guzel guzel oynardım, hatta neredeyse butun kızlar bakabagımı gormek ıcın benımle arkadas olmak ısterdı, ısterdı de ben yuz vermezdım hıcbırıne. Balkabagım ve ben mutlu mesut yasardık guzel guzel...
Sonra bır gun bır kadın geldı, benı optu , guzelım Balkabagımı elımden aldı ve bır bısıklet tutusturuverdı elıme.
Anlasılan o kı sızın bısıklet benım bodrumda, benım balkabagım sızın mıdede sn. Ismaıl:) ve şíşkínlik yaptı sizde o kabak:)
Uzatmayalım, verın balkabagımı alın bısıkletınızı de bu ısten bır an once kurtulalım derım.
Not:bısıkletın yenı bır takım lastıge ve ıyı bır pasta cılaya ıhtıyacı var.
Not2: balkabagımı butun ısterım :)
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Çooook ama çok uzun zaman önce bır balkabağım vardı benımde, onuna guzel guzel oynardım, hatta neredeyse butun kızlar bakabagımı gormek ıcın benımle arkadas olmak ısterdı, ısterdı de ben yuz vermezdım hıcbırıne. Balkabagım ve ben mutlu mesut yasardık guzel guzel...
Sonra bır gun bır kadın geldı, benı optu , guzelım Balkabagımı elımden aldı ve bır bısıklet tutusturuverdı elıme.
Anlasılan o kı sızın bısıklet benım bodrumda, benım balkabagım sızın mıdede sn. Ismaıl:) ve şíşkínlik yaptı sizde o kabak:)
Uzatmayalım, verın balkabagımı alın bısıkletınızı de bu ısten bır an once kurtulalım derım.
Not:bısıkletın yenı bır takım lastıge ve ıyı bır pasta cılaya ıhtıyacı var.
Not2: balkabagımı butun ısterım :)
Balkabağını yiyince boy 185cm oldu zannımca siz bisikleti sakladığınızla kalacaksınız doğum günü çocuğu :DD yallız olmadığımı bilmek güzel :)
Alıntı:
3. Oturun bilgisayarınızın masaüstü bölümüne “Not Defteri” açın aklınıza gelen her şeyi yazın. (Şiir, Mani vs.)
4. İnternette canım sıkılıyor! Demeyin, çünkü internet ortamında sıkıntınızı giderecek çok şey var. Mesela açın uysal ve dinlendirici kafa şarkılar dinleyin.
5. Bilgisayarınızda bulunan kişisel resimler üzerinde oynama veya düzenleme yapın.
6. Bilgisayarınız sisteminde bulunan gereksiz programları silin, resim klasörlerine düzen verin.
7.İtiraf sitelerindee içinizi dökün. İnsanlarla yaşadığınız iyi, kötü anları yazılı paylaşın.
Yok, ben bunlarıda yapsam sıkılırım! Diyorsanız, o zaman çıkın dışarı boş arazide durmadan koşun. Vücudunuzda bulunan enerjiyi tüketin ve sinir kaslarınızı yumuşatın. Sıkıntının sizin üzerinde etkisi büyük olmasın. Stresli bir vücudun, meyvesiz bir ağaçtan farkı yoktur. Sizinde sıkıntılara iyi gelecek önerileriniz varsa, sizide dinleyebilirim... :))
Aslında beni en çok sıkan şey vakit öldürmek. İtiraf sitelerine itirafta bulunmak ilginç fikir ama neyi itiraf edeceğim 15 dk beri bunu düşünüyorum ama bulamadım kendimi salak gibi hissettim ve buldum sigara içiyorum tütünümüde bahçede yetiştiriyorum pro yapıyorum kısaca ben diğer tiyrakiler gibi vergi ödemiyorum ama karar verdim bırakacağım (yakın bir gelecekte) sağlığımı ve ciğerlerimi mahvetti o yüzden koşamıyorum şiir yazmaya gelince olabilir, belki ilerleyen zamanlarda; hatta sitede uygun bir bölümde paylaşabilirimde
mesela yanıtsız bir konuya yorum yapmak benim sıkıntılarıma iyi geliyor :)
Eğer sizinde bir gün canınız sıkılırsa denemenizi tavsiye ederim hatta denemenizi şu adreste yapabilirsiniz :) https://www.hukuki.net/showthread.php...iz-kalan-konu-
Şaka bir yana yallız olmadığımı bilmek güzel ben canım sıkıldığında bu siteye giriyorum fece mesıncır bana sıkıcı geliyor anca posta kutuma msj düşerse takılıyorum.
Anladım sayın admin bana kırgınsınız yalnız değilsin 32 biz buradayız demeyeceksiniz, eğer sizi rahatlatacaksa vaktini 15 gün önceden bildirmek kaydı ile üyeliğimi hakkaniyet çerçevesinde uygun göreceğiniz bir süre askıya alabilirsiniz.
:(
Anladım sayın admin bana kırgınsınız yalnız değilsin 32 biz buradayız demeyeceksiniz, eğer sizi rahatlatacaksa vaktini 15 gün önceden bildirmek kaydı ile üyeliğimi hakkaniyet çerçevesinde uygun göreceğiniz bir süre askıya alabilirsiniz.
:(
Tabii ki buradayız sayın İsmail32. Yalnız meşguliyetlerimiz bazen bizi geciktirebiliyor. Herhangi bir kırgınlık nedeni de göremiyorum. Sizi facebook vs sosyal tuzaklara, sultan sülümanın hazinelerini, neydi o kurtlar vadisi seyretme cezasına çarptırmamızı beklemeyin ve aynen devam edin derim :)
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Tabii ki buradayız sayın İsmail32. Yalnız meşguliyetlerimiz bazen bizi geciktirebiliyor. Herhangi bir kırgınlık nedeni de göremiyorum. Sizi facebook vs sosyal tuzaklara, sultan sülümanın hazinelerini, neydi o kurtlar vadisi seyretme cezasına çarptırmamızı beklemeyin ve aynen devam edin derim :)
Ah o hürrem yok mu hürrem sırf onun için bile dizi izlenir de elektrik alamdım :) Kulakları çınlasın atilda gibi senarist olduktan sonra diziyi hürrem bile kurtaramaz bıktım artık dallastan köle izavradan birazda yeni nesil bıksın. Kurtlar vadisine gelince arada takılırım memati gidince zaten dizinin kaderi belli. Baston yutmuş Polat a kaldı. Adam evlendi Polat balayı yaşayacak diye sargılı yüzlü dublörü, abartılı seneryoları komedi niyetine izliyoruz.
Meşguliyetiniz sizi engellemesin hayat gecikmeye gelmez elinizdeki kabı meşguliyetle doldurursanız dökmemek için bütün dikkatinizi kaba vermeniz gerekir gerektiği kadar doldurun ki hayatı kaçırmayasınız.
Bu örneği aramızdaki ilişkiyi anlatmak için vermedim genel anlamda :DD
15 gün başladı kendinize gün sayın en iyisi...