Cevap: Bankada kaybolan para
Hesap işletim ücreti diye bir şey var. Bundan kaynaklanmış olmalı.
Eğer hesabınız 1500-2000 liradan az ise, gelecek olan faizin hesap işletim ücretini karşılamayacağı muhakkak.
Zira bankalar alırken AYLIK %5-6 alsalar da, verirken YILLIK %4-5 faiz veriyorlar ve senelik 50-100 lira hesap işletim ücreti kesiyorlar.
4 sene evvel 250 lira var idiyse, hesap işletim ücretlerinden dolayı bu para bitmiştir.
Tüketici hakem heyeti ile bu para alınır mı bilmem ama, 250 lirayı "bankaların ne olduğunu öğrenme" dersinin ücreti olarak düşünürdüm ben olsam.
Hesbaın son 5 yıllık dökümünü bankadan istersen gerekli açıklamaları burda değil kağıtta görebilirsin.
En güzeli bu, evet.
Ancak internetten bakılabildiği yere kadar bakılıp bir fikir edinmek daha mantıklı olabilir. En son hareket görülürse diğerlerinin de ne olduğu anlaşılır zaten.
Zira eski dökümleri bankaların çoğu para ile veriyor.
çok teşekkür ederim.şube bilemedi bana müşteri hizmetlerini ara dedi aradıgımda müşteri hizmetleri de saglıklı bir bilgi veremedi tekrar şubeye yönlendirdi bir yanlışlık varsa oradan baksınlar dediler.bugün şubeye tekrar gidecegim ardından sizin dediginiz gibi son beş yıllık döküman istiyecegim vermezlerse ne yapmalıyım teşekkür ederim.