Yargıtayda Olan Bir Davam Taşıma Ruhsatı Almama Engelmi
Merhaba değerli arkadaşlar,
Sicilim de hiç bir suç yok sabıka kaydı yok, ticaretle uğraşıyorum haliyle ödenmeyen çek ve senetler oluyor. Bunlardan birisi yüzünden bir dava dosyam yargıtayda, o dava dosyasındn ise mahkemede beraat ettim. Ama ilgili kişi karara itiraz ederek olayı yargıtaya taşımış. Bundan da yeni haberim oldu, çünkü bu işlere avukatım bakıyor. Can güvenliğinden ötürü taşıma ruhsatı almak için emniyete başvuruda bulundum. Cuma günü beni aradılar dosyanız yargıtayda, size silah ruhsatı veremeyiz dediler. Bende bunun üzerine cuma günü emniyete gittim. Ceza almadığımı davadan beraat aldığımı olay yargıtayda ise bunun ne gibi sıkıntısı olduğunu sorduğumda, görevli memur davanız yargıtayda ise adliyeden davanız yargıtayda gözüküyor diye bir yazı getirin duruma bakalım dediler. Böyle bir yetkileri hakları varmı arkadaşlar. Bu durumda ne yapmam gerek nasıl bir yol izleyeyim. Can güvenliğinden ötürü taşıma ruhsatı almak için,
Cevap: Yargıtayda Olan Bir Davam Taşıma Ruhsatı Almama Engelmi
Yardım için güncel,
- - - Updated - - -
Yardım için güncel,
Avukatım aracılığı ile mahkemeden onaylı beraat kararımı ve yargıtaydaki dosyamın onaylı dava dosyasının detayını aldım. Az önce emniyete teslim ettim; Ve sordum bu aşamadan sonra ne olacak ruhsatımı verecek misiniz ? Akıbeti ne olacak dosyamın dedim. Görevli komiser mevzuatta uyulur dosyanız incelenir ona göre karar verilir dedi. Mevzuat ne deyince bir şey söylemedi biz sizi arayacağız dedi... Avukatıma sorduğumda ise onunda bu konuda tam bir bilgisi yok bana dediği şu an cezanız yok ama yargıtayda da davanız var sonucu belli değil dedi... Daha başka ne yapmam gerek bilmiyorum arkadaşlar bana bir fikir verin 11. ayda verdim dosyamı ortada daha ruhsat ile ilgili en ufak bi bilgi yok,
- - - Updated - - -
Avukatım aracılığı ile mahkemeden onaylı beraat kararımı ve yargıtaydaki dosyamın onaylı dava dosyasının detayını aldım. Az önce emniyete teslim ettim; Ve sordum bu aşamadan sonra ne olacak ruhsatımı verecek misiniz ? Akıbeti ne olacak dosyamın dedim. Görevli komiser mevzuatta uyulur dosyanız incelenir ona göre karar verilir dedi. Mevzuat ne deyince bir şey söylemedi biz sizi arayacağız dedi... Avukatıma sorduğumda ise onunda bu konuda tam bir bilgisi yok bana dediği şu an cezanız yok ama yargıtayda da davanız var sonucu belli değil dedi... Daha başka ne yapmam gerek bilmiyorum arkadaşlar bana bir fikir verin 11. ayda verdim dosyamı ortada daha ruhsat ile ilgili en ufak bi bilgi yok,