Cevap: Kredİ karti Çİft Çekİm
Benzer bir şey internet alışverişinde başıma gelmişti, Bir alışveriş yaptıktan hemen sonra aynı yerden aynı tutarlı bir alışveriş daha yapmaya çalıştım olmadı. Bu sırada bankadan aradılar ikinci alışverişi benim yapıp yapmadığımı sordular.
Aynı yerden ard arda aynı tutarlı iki çekim olması normal sayılmayan bir olay demek ki.
İşletme sahibine ekstreyi gösterin; itiraz edecek gibi olursa hiç agresifleşmeden ve itiraz etmeden bankaya durumu anlatın.
Sizden bir form doldurmanız istenecek. Harcamaya itiraz edeceksiniz. Şifre girdiğiniz için biraz sıkıntı olabilirse de işlemin iptal edileceğini düşünüyorum.
Cevap: Kredİ karti Çİft Çekİm
Karttan iki kere çekimi ancak iki ayrı fatura ile ispatlamak mümkün olabilir eğer işletmenin böyle bir iddiası var ise. Fakat eğer üyeliğiniz sebebiyle çekilen miktar kadar fatura aldıysanız ikinci çekimin fazladan çekildiğini bankaya belirtmeniz kolay olur. Bu yüzden faturayı da gönderin derim bankaya. Zaten aynı gün aynı meblağın çekildiğini banka da yanlışlık olarak algılayacaktır ancak belki banka spor salonunun fazladan çekilen tutarın müşteriye iadesi konulu bir dilekçe yazıp fakslamasını isteyebilir.