Nakliye firması tarafından dolandırıldım
merhaba eşim internetten denizlievdeneve nakliyat firmasıyla anlaşma yapıyor hatta sözleşme imzalanıyor sözleşmede yarısının ödenmesi gerektiği yazıyor bu 1250 tl ödemenin yarısı bu firmaya eşimin çalışmış olduğu firmadan hesaba yatırılıyor fakat ertesi gün başka bir nakliye gönderiliyor ama şüphelenmedik ve eşyalar bu firmeyla taşındıktan sonra bizden tekrar 1250 lira alınıyor elden yoksa eşyayı indirmeyiz denilince mecbur veriyoruz biz 20 gün oldu asıl firmadan 750 liramızı alamadık nereye başvurmalıyız az maliyetli geri alma yöntemi varmıdır lütfen bize yol gösterin cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cevap: Nakliye firması tarafından dolandırıldım
malları indirmeyiz dediklerinde, kamyonun önünü kesip polisi aramanız gerekirdi.
bana benzerini yaptılar, malı yukleyip para istediler, mecbur verdim, boşaltma anında da para isteyince, otopark çıkışını kapattım, jandarmayı aradım, adamlar tırstı, işi bitirdiler ve gittiler.
Cevap: Nakliye firması tarafından dolandırıldım
o gün öyle birşey yapmak aklımıza gelmedi cevabınız için teşekkürler ama şimdi ne yapabilirim bilen hiçkimse yokmu.????