Ürün İadesi veya Değişikliği
Merhaba, ben 12.01.2013 tarihinde bir mağazadan profesyonel fotoğraf makinesi aldım. Ürünü 4 gün boyunca kullandım ancak üründen memnun olmadığımı fark ettim. Yarın ürünü kutusu ve faturası ile birlikte iade etmeyi ya da değiştirmeyi düşünüyorum. Hiçbir neden belirtmeden iade etme veya değiştirme hakkım var mıdır? İnternette 7 gün içerisinde değiştirebileceğimi okudum fakat sizlere yine de sormak istedim.
Cevap: Ürün İadesi veya Değişikliği
Eğer ürünü görmeden yani internetten ya da telefonla almış olsaydınız, 7 gün içinde kutusunu açmadan (ya da hiç açılmamış gibi tekrar kapatarak) iade edebilirdiniz.
Sizinde söylediğiniz için ürün açılmış olduğu için değiştiremeyeceklerini falan söylediler fakat internette araştırdığımda değiştiren ya da iade eden insanlar gördüm, anlayamıyorum ben bu durumu...
Satıcı isterse ürünü hiç almadan da parayı iade edebilir ama bu tamamen satıcının inisiyatifinde. Ayrıca mağazadan aldığınız ürünü satıcı, ambalajı açılmamış olsa bile geri almak zorunda değil.
4 gün ürünü kullanıp, sonra memnun kalmadığınızı anladınız ve iade istiyorsunuz???
2.el haline getirdiğiniz makina ne olacak peki ?