Cevap: Kredi kartı banka hesabı
Banka hesap sahiplerinin TC kimlik numaraları olmak zorunda bankalarda.
Çocuğunuz 18 yaşını geçtiği için hesap üzerinde hak sahibi olacak sanırım. Bu yüzden istiyor olmalılar.
Ben olsaydım çocukların tc kimlik numaralarını verirdim.
18 yaşını geçmiş çocuğunuzun banka hesabını sizin borcunuzdan dolayı bir işleme tabi tutamayacaklarını düşünüyorum.
Açıkcası işin içerisinde sinegin suyunu çıkaran bankalar olunca insanın 2 degil 3 kere düşünmesi gerekiyor, hesabı açtırdıgınız şubeye giderek daha detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim yarın karşınıza hesap işletim ücreti adı altında bir borç gelebilme ihtimali oldugunu unutmayın...
Alıntı:
TaroMisaki rumuzlu üyeden alıntı
Açıkcası işin içerisinde sinegin suyunu çıkaran bankalar olunca insanın 2 degil 3 kere düşünmesi gerekiyor, hesabı açtırdıgınız şubeye giderek daha detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim yarın karşınıza hesap işletim ücreti adı altında bir borç gelebilme ihtimali oldugunu unutmayın...
hesapta para yoksa hesap işletim ücreti kesilmiyor.
Dolayısı ile en kötü ihtimalle hesaptaki paranın tümü hesap işletim ücretine gitmiştir ve hesap sıfırdır.
Ancak sıfır bir hesap için TC kimlik arayacağını sanmıyorum bankanın.
Muhtemelen hesapta bir miktar para vardır.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
hesapta para yoksa hesap işletim ücreti kesilmiyor.
Dolayısı ile en kötü ihtimalle hesaptaki paranın tümü hesap işletim ücretine gitmiştir ve hesap sıfırdır.
Ancak sıfır bir hesap için TC kimlik arayacağını sanmıyorum bankanın.
Muhtemelen hesapta bir miktar para vardır.
Ve yine muhtemelen o bir miktar paranın üzerine yatmaya çalışıyorlardır şenol bey:)