Açılan borçtan kurtulma davası kısmen kabul ediliyor ancak karar kesinleştikten sonra davacı bilir kişi hatası sonucu, olması gerekenden fazla borçlu olduğunu anlıyor bu durumun düzeltilmesi için ne gibi bir yol takip edilebilir. :alala
Printable View
Açılan borçtan kurtulma davası kısmen kabul ediliyor ancak karar kesinleştikten sonra davacı bilir kişi hatası sonucu, olması gerekenden fazla borçlu olduğunu anlıyor bu durumun düzeltilmesi için ne gibi bir yol takip edilebilir. :alala
Acil yardım :)
- - - Updated - - -
İşe yarıyor mu? diye baktım :DD ama :'(
Hakkında kesin hüküm bulunan bir konuda yapılacak bir şey olduğunu ben sanmıyorum şahsen.
6100 sayılı yasanın 375. maddesinde sayılan hallere pek benzemiyor.
Görüyorum oradasınız, yeşil ışık yanıyor.
:)
- - - Updated - - -
Görüyorum oradasınız, yeşil ışık yanıyor.
:)
- - - Updated - - -
Nasıl ama arsızlık hat safhada değil mi?
- - - Updated - - -
Aslında ben bunları yazarken Engin beyin yanıtını beklemiyordum. Amacım üyelere yanlışları gösterebilmek :utangac
- - - Updated - - -
Yasayı inceledim ders notlarına baktım bir insan hep mi haklı olur? bu defalık haksız olsanız hiç fena olmazdı :( peki izlenebilecek bir yol yok mu sonuçta hukuk davası ve basit bir hesabı yaparken 4 yıl öncesi 250 tl almış bir bilir kişi var yani ille bilir kişiyi mi dava edeceğiz? etsek bir sonuç çıkar mı?
Birde tapu kayıtları hatlı çıkmış ve davamın sonucunu alehte etkiliyor simdi iade olumu?