bağkurda çalışan, evli,4/1 derece ve kademesinde, 11 yıllık bir memur ne kadar maaş alır?ek ödeme, ikramiye ,mesai ve havuz parası net ne kadar?
Printable View
bağkurda çalışan, evli,4/1 derece ve kademesinde, 11 yıllık bir memur ne kadar maaş alır?ek ödeme, ikramiye ,mesai ve havuz parası net ne kadar?
Türk Telekomun özelleştirilmesi sonucu,İstihdam fazlası personel olarak Bağkur Genel Müdürlüğüne atamam yapıldı.Türk Telekom'dan 1200 ytl.maaş dondurularak DPB havuzuna aktarıldım.
Bağkur'daki maaş durumuna göre 700 ytl.maaş ve 350 ytl.ek ödeme olmak üzere 1050 ytl.
Ben Bağkurda işe başladığımda 1200 ytl.dondurulmuş maaşı mı alacağım,yoksa 1200 ytl+350 ytl olmak üzere 1550 ytl.toplam maaş mı alacağım.Yani telekomda dondurulan maaş+bağkur ek ödeme.
Telekom'un özelleştirilmesi sonucu nakil için DPB'na 3 nisan 2006 'da bildirildim.DPB tayinimi Bağkur'a yaptı ve tayin yazısını 3 mayıs 2006'da yazdı.
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun kurulması sonucu Bağkur ve SSK da 20 mayısta kapatıldı.Bağkur tayin işlemlerin devam ederken,tayinlerin kapatıldığını bildirerek tayin yazısını 3 haziran 2006 itibariyle,işlem yapmdı.
DPB ve Bağkur aralarında yazıştılar.Tekrar tayin için yazı yazıldı.Tekrar iptal edildi.
DPB sonunda benim tayinimi ,İçişleri Bakanlığına yatı 12 Eylül 2006'da.
Tebligat gelirse İçişleri Bakanlığında göreve başlayacağım.
bağkur'a yapılan tayinim iptal edildiği için Mahkemeye verebilir miyim?Mahkemeye verirsem hangi kurumu mahkemeye vermem lazım?Kazanma şansım var mı?Mahkeme masrafım olur mu?Kazanma ve kaybetme durumunda hangi sonuçlarla karşılaşırım?Mahkemeye başvurmam halinde hangi yolları ve prosödürü izlemem lazım?Çok acil bilgi verirseniz sevinirim.
yavuzy14@hotmail.com
yavuzy14@gmail.com
Site kuralları gereği aynı konuda birden çok iletiyi farklı başlıklar altına ekleyemez, aynı konuda birden çok başlık açamazsınız.
Sorularınıza bu başlık altında devam ediniz ve diğer başlıklar altına göndermiş olduğunuz aynı konudaki iletilerinizi lütfen siliniz.