-
Dolandırıldım
2008-2011 yılları arasında 150.000 tl dolandırıldım..Açtığım mahkeme 07/2012 ayında neticelendi..dolandırıcı 18 ay hapis 750.- tl para cezasına çarptırıldı..Cezası 2 yıl ertelendi..
Dolandırılan paramı alabilmem için Avukatım alacak verecek davası davası açtığını söylüyor ama henüz mahkeme olmadı..
Bu süreç ne kadar sürer ?
Dolandıran kişinin üzerinde hiç bir mal varlığı yok..Ben paramı nasıl alabilirim...
Dolandıranın yaptığı yanına karmı kalacak..
Hukukçulardan yardım bekliyorum...Saygılar
-
Cevap: Dolandırıldım
150 tlmi olayda geçen miktar . nitelikli dolandırıcılık suçundanmı aldı cezayı bizleri aydınlatırsanız seviniriz.
-
Dolandırıcının suçu sabit görülmüş.Cezası mahkemece verilmiş.Parayı geri alma kısmına gelince, karşı tarafın icra ile alınabilecek üzerine bir malı yoksa maddenin doğası gereği ve haliyle o kişiden bir şey alınamaz ve size verilemez.Avukatınız olayı takip ederse belki bir mal kaçırma(kişinin yakın tarihte üzerine olan malı devri-satışı) veya gene bu süreçte ihtimal üzerine geçen(satın alma ve miras yolu ile) malı icra yolu ve alacak davası vasıtası ile sizin zararınızın en azından bir kısmını karşılayacak şekilde değerlendirebilir..Kolay gelsin.
-
geçmiş olsun.. sanırım kaderimiz aynı... üzerinde bişey yoksa malesef bişey yapamıyorsunuz.. çok üzücü ama gerçek.. saygılar...
-
150 tl'mi yoksa 150bin tl'mi, 150 tl için ugrasacagınızı sanmıyorum ama...
-
dolandırıcılıktan 18 ay ceza aldı ama cezası 2 yıl ertelendi...O kadar para dolandırdıktan sonra 2 yıl kimseyi dolandırmaz o para yeter
- - - Updated - - -
dolandırıcılıktan 18 ay ceza aldı ama cezası 2 yıl ertelendi...O kadar para dolandırdıktan sonra 2 yıl kimseyi dolandırmaz o para yeter
-
zeum bey 18 ay ceza aldıgını dile getirmişsiniz ama bu cezayı veren kaçıncı agır ceza idi ? vede miktar 150 tlmiydi yoksa 150 bin tlmiydi ? araştırma yapan bizlere fikir vermeniz açısından soruyormatyım yardımcı olursanız seviniriz
-
dolandırılan miktar 150.000 TL mahkeme asliye ceza mahkemesi